Слави Трифонов показва знак на солидарност към своя добър приятел Георги Милчев

Въпреки че мина доста време от авантюрата на Годжи с Грахич, очевидно техният началник Слави Трифонов не е забравил как се отнесе певицата с неговия приятел. В началото Дългия успяваше да се прикрие в ефир, но от известно време се забелязва едно пренебрежително отношение на шоумена към Цвети. Често той я вика да пее по най-унизителния начин, заявявайки заповеднически "Грахич, излез!".

Източник на Kliuki.bg разкри, че отношението на Слави Трифонов не е случайно. Той бил крайно разочарован от нея като човек и не я уволнявал само защото певицата има основание да подаде жалба в съда с оплакване, че е освободена по лични аргументи.

[caption id="attachment_336739" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не понася Цветелина Грахич заради постъпката й с Годжи Слави Трифонов не понася Цветелина Грахич заради постъпката й с Годжи[/caption]

Припомняме, че Годжи и Грахич имаха кратка любовна връзка, завършила в САЩ. Младата певица бе излъгала китариста на "Ку-ку бенд", че имат бъдеще заедно, а всъщност се оказа сгодена за чуждестранен циганин. Това силно нарани Георги Милчев, а приятелят му Слави Трифонов останал потресен от действията на Цветелина.

Въпреки всичко, Дългия съзнавал много добре, че Грахич е голям талант и може да му донесе дивиденти в бъдеще. Затова той продължавал да спонсорира соловата й кариера, която е пряко зависима от неговата продуцентска компания. Слави обаче нямал никакво намерение да толерира босненската певица в шоуто си и затова правел всичко възможно да я унижава в ефир, в знак на солидарност към Годжи.

"Цвети е толкова необуздана, че по едно време и на Слави му беше трудно да я укроти. После обаче той й намери цаката и тя вече не смее да закъснее за работа нито веднъж. Трябва да се знае кой е шефът." - споделя запознат със ситуацията.

"Шоуто на Слави" по принцип през годините често е било арена на любовни трепети. Само Слави Трифонов смени в леглото си две балерини и една певица. Годжи и Маестрото също имаха връзки с няколко балерини.