Нова телевизия си има своите антигерои

Не е лесно да печелиш рейтинг в днешно време, а в телевизионните медии е може би двойно по-трудно. Проучване на Kliuki.bg показа кои са най-антипатичните лица на Нова телевизия. Оказва се, че зрителите най-много ненавиждат Ники Кънчев, Милен Цветков и Румен Луканов. Тримата в комплект образуват най-дразнещия отбор от тв водещи. Става въпрос за зрителите предимно на възраст от 18 до 35 г., която се води младежка по европейските стандарти.

Ники Кънчев нашумя със "Стани богат", но главните негативи през годините ги натрупа с предаването "Биг Брадър" и всичките му форми. Особено през последните сезони на риалитито той отнесе невероятно много критики за пристрастното си поведение и неадекватните си въпроси. Доста често Ники дори откровено обижда гостите си в студиото, което не се харесва на зрителите.

[caption id="attachment_336743" align="aligncenter" width="300"]Заслужава ли Ники Кънчев да води "Биг Брадър"? Заслужава ли Ники Кънчев да води "Биг Брадър"?[/caption]

Милен Цветков никога не е бил особено харесван от младите хора. Той изгря като журналист в края на 90-те г., когато водеще новините по Канал 1. Работата в Нова телевизия обаче му осигури основните негативи. В "Часът на Милен Цветков", когато предаването се излъчваше на живо, се обаждаха най-различни хора, които го критикуваха за проявите му на неуважение към зрителите. Когато някой не беше съгласен с него, той просто прекъсваше връзката или го надвикваше.

[caption id="attachment_336744" align="aligncenter" width="300"]Арогантността на Милен Цветков не му носи дивиденти в Нова телевизия Арогантността на Милен Цветков не му носи дивиденти в Нова телевизия[/caption]

Румен Луканов е водещият на дългогодишното предаване "Сделка или не". Като основно лице на играта с кутиите Румен така и не успя да докаже, че е точният човек за това предаване. Чувството му за хумор е под всякаква критика, което е недопустимо за водещ на подобна игра. Освен това, когато нещо не му хареса в даден участник, Луканов го унижава със собствени оценки за него. Това очевидно се забелязва от феновете.

[caption id="attachment_336745" align="aligncenter" width="300"]Румен Луканов не е най-забавният човек на света, а за "Сделка или не" се иска такъв Румен Луканов не е най-забавният човек на света, а за "Сделка или не" се иска такъв[/caption]

Нова телевизия води грандиозна битка с Би Ти Ви по отношение на рейтинга. И двете медии твърдят, че са номер 1, но не е ясно доколко Кънчев, Цветков и Луканов помагат на Нова да пребори конкуренцията.