Ерос Рамацоти очаква своя първи син, третият наследник на известният италианец ще бъде момче.

Певецът е повече от щастлив, че ще става татко на момче, той не криел радостта си от предстоящото събитие, както и обичта си към половинката си - манекенката Марика Перегринели.

Както пишат и в изданието "България утре", Ерос Рамацоти и любимата му чакат появата на детето си на бял свят до броени дни. Рамацоти подготвя нов албум и турне до края на годината, в което е включена и нашата страна като част от обиколката му. Концертът на италианеца ще се проведе на 26 септември в "Арена Армеец" - София. Цената на билетите варира от 60 до 120 лева. Всички почитатели на романтичната италианска мелодия, съчетана с прекрасния талант на Рамацоти, могат да се възползват от идването на певеца на есен.

[caption id="attachment_336758" align="aligncenter" width="257"]Ерос Рамацоти очаква първия си син Италианският певец Ерос Рамацоти очаква първия си син до дни[/caption]

Относно красивата Марика, половинката на популярната звезда, която изглежда великолепно, макар да е вече в девети месец от бременността си, тя самата не спира да коментира, че се чувства перфектно, постоянно качва снимки в социалните мрежи, а нейни фенове пишат под тях колко е хубава и как изобщо не личи да е бременна. Все така идеална остава жената на известния Ерос Рамацоти. Певецът, който настоящата година празнува 30 години на сцената, не крие вълнението, че ще стане татко на син за пръв път. Италия и светът очакват радостната вест. Ерос има и две момичета, първата му дъщеря е от първата му съпруга, която също е модел -Мишел Хунцигер, казва се Аурора, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336757" align="aligncenter" width="300"]Ерос, Марика и тяхното общо дете Ерос Рамацоти, Марика и тяхното общо дете[/caption]

Музикантът Ерос Рамацоти е един от най-успешните изпълнители, пеещи на италиански и испански език в целия свят. Вече е на 51 години, но с прекрасна музикална кариера зад гърба си, която му спечели изключително много почитатели в световен мащаб.