Йоанна наследила характера на рода Слабакови

0

Йоанна Слабакова наследила характера на рода Слабакови, прямотата на мама и тате, но хубавите черти и чар на Ернестина.

Тази сутрин пред камерите на Би Ти Ви Ернестина Шинова разказа за себе си и любовта, за популярния си мъж и много коментирана личността на Андрей Слабаков, видя Kliuki.bg.

Тяхната любовна история е една от рядко срещаните с толкова голям стаж в брачния живот и в същото време с тези професии. Хората често не устояват и разводите в артистичните среди никак не са рядкост. Но Ернестина Шинова разказа как под повърхността на закачките, скандалите и привидните караници между нея и Андрей винаги е имало много чувства, топлина, подкрепа, а за него по специално тя сподели, че е мъж, който умее да покаже, когато обича една жена, тя винаги да се чувства защитена от него, сподели тя в ефир.

Ернестина и Андрей Слабакови
Ернестина и Андрей Слабакови

Определено най-голямата гордост и щастие и за Ернестина, и за Андрей Слабаков е тяхната пораснала и много красива дъщеря – Йоанна, която следва специалност медицина във Варна и се радва, че не се занимава с професията на родителите си, защото сравненията между родители и деца според нея са неизбежни, а това не й харесва.

Наследницата на Андрей Слабаков - по привлекателна и от Джоли
Наследницата на Андрей Слабаков – наследила нрава на семейството си

Йоанна казва, че прилича на родителите си, защото е много директен човек. Тя много се забавлява, когато двамата се заяждат и спорят помежду си, но разбира се, се гордее и с двамата. Йоанна Слабакова е прекрасна и много интелигентна, което си личи добре. Красивата девойка призна, че с майка си е много близка и си споделя много, тя е неин доверен човек и приятел, освен родна майка.

Андрей и Ернестина с дълъг и щастлив семеен живот
Андрей и Ернестина с дълъг и щастлив семеен живот

Въпреки че Йоанна няма да продължи традицията на семейство Слабакови, свързана с киното и театъра, тя е прекрасно продължения на техния род.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.