Веселин Маринов се чувства ужасно, той живее в кошмар!

В истински ад се превърна любовта за Веселин Маринов. Славата го завлече в различни авантюри, които обаче му донесоха само болка и много разочарование. Последната дама, чиято любов Веско прежали, се казва Първолета. Двамата имаха връзка около половин година, след което 33-годишната красавица би шута на певеца по безцеремонен начин. Това обаче не е най-лошото за него. "Уикенд" съобщава, че точно преди седмица Първолета се е омъжила, само четири месеца след края си с Маринов.

"Той е толкова добра душа, че винаги се доверява сляпо на жените. Това е основната му грешка. Мисли, че щом той е влюбен, отсрещната страна също е. Работата е там, че има използвачки, които са с него само за материални облаги и когато им писне, го изоставят." - споделя приятел на Веско.

[caption id="attachment_336798" align="alignright" width="300"]Жените продължават да нараняват Веселин Маринов Жените продължават да нараняват Веселин Маринов[/caption]

Слуховете вещаят, че Първолета е имала връзка с настояшия си съпруг още преди да скъса с Веселин Маринов и когато певецът я е хванал в изневяра, двамата са се разделили. "Рогоносец" вече се превръща в запазена марка за Веско, тъй като предишната му по-сериозна любов също го измами брутално. Става въпрос за бившата му съпруга Цветанка.

Животът е наистина странно нещо. Само една жена се отдаде изцяло на Веско, но пък точно нея той предаде. Това е майката на щерка му Йоана - Мария. Двамата прекараха около 20 години заедно, когато Веселин Маринов й заби нож в гърба, напускайки я заради Цветанка.

В момента изпълнителят на "Осъден на щастие" бил с разбито сърце и не искал да се среща с никого, камо ли да работи, научи Kliuki.bg. Той не е вярвал, че историята ще се повтори и Първолета ще постъпи така с него. Всички илюзии, че някога може да си я върне, са рухнали, когато е узнал за сватбата й.