Неочаквано: Петко Димитров бесен, както никога досега! (още разкрития за драмата му)

Неочаквано: Петко Димитров бесен, както никога досега! (още разкрития за драмата му)
4.6 (92%) 5 votes

Петко Димитров избухна с пълна сила заради случилото се!

Съпругът на Яна Акимова (по настоящем Яна Димитрова), Петко Димитров побесня така, както никога досега. Бизнесменът милионер избухна с пълна сила срещу охранителите в дискотеката си, в която преди няколко вечери гардовете ступаха Стефан Манов – Тачо.

Съпругът на Жени Калканджиева бил пиян като мотика, в компанията на новата си изгора Гентиана Халити. Абсурдното му поведение и брутално досаждане на останалите клиенти в заведението, накара охраната на Петко Димитров да скочи, да изкара Тачо на улицата и да му дръпне як пердах. Заради който после Стефан Манов буквално орева орталъка.

Петко Димитров

Петко Димитров скочи бесен на охраната си заради Тачо, Яна на друго мнение

Случилото се вбеси тотално Петко Димитров. Той обаче не се разгневи на поведението на Тачо, а на служителите си, които се осмелили да посегнат на един от най-платежоспособните му клиенти, научи Kliuki.bg.

„Тия говеда луди ли са, бе?! Ще вдигат ръка на Тачо, който редовно пръска по хилядарка в заведението ми?! Омръзна ми да работя с безмозъчни хора. Какво искат, да изгонят богатата клиентела и да оставят само онези, които карат цяла вечер на една-две водки?!“, крещял вбесеният Петко Димитров.

Съпругата му Яна Димитрова обаче била на друго мнение и остро порицала поведението на Тачо. „Какво като има пари и плаща?! Той пък гони всички останали с вечните си изцепки“, опонирала танцьорката на половинката си.

Припомняме, че Тачо от няколко седмици движи сериозно с Гентиана Халити, но слуховете за брак помежду им са силно преувеличени. И не, защото Тачо не е предложил сватба на Гентиана, а защото разярената Жени Калканджиева била категорична, че няма да му даде развод.

Шестата по хубост в света окончателно спря финансовото кранче на неверния си мъж, но се зарече да вгорчи живота му като го държи в примката на брака им още дълго време занапред.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар