Алекс Сърчаджиева не издържа и избухна с разтърсващо признание!

Младата и красива актриса Алекс Сърчаджиева втрещи всички с разтърсващо признание. Водещата на "Денсинг старс" и Вип Брадър по Нова телевизия не издържа и избухна с думите, че й е омръзнало от всичко и не иска да живее в България нито ден повече.

"Защо съм се родила в тази скапана държава?! Не знам, но не искам повече да живея тук", изля душата си половинката на Иван Ласкин във Фейсбук. Думите й обаче предизвикаха доста противоречиви коментари, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336818" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева предизвика противоречиви коментари в мрежата[/caption]

Разбира се, познатите, приятелите и верните почитатели на Алекс Сърчаджиева напълно я подкрепиха като заформиха дълга колона от коментари за скапаното положение в родината ни. Други обаче, които никак не са малко, бяха на коренно различно мнение относно изказването на чаровницата.

"Хайде сега! Точно Алекс Сърчаджиева ли намери да се жалва от държавата и да ни занимава с проблемите си?! Жена, която трябва да е доволна, че има работа и която взима луди пари като водеща на две високоплатени риалити формата в най-богатата телевизия. Че какво да кажат тогава другите хора, които са над 80 процента от народа?1 Хора, които взимат по 300 лева заплата и 160 лева пенсия, и които се чудят с какво да нахранят децата си", недоволстват потребители по форумите в интернет.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Алекс Сърчаджиева изразява желанието си да си грабне багажа и да напусне България заедно със семейството си. Положението й обаче не е толкова лесно, тъй като тя и Иван Ласкин трудно биха намерили реализация по професията си в чужбина.

От друга страна и грижите за малката им щерка София, която е свикнала с родината си, представлява сериозна трудност за успешното им настаняване в чужда държава. Но пък кой знае - само времето ще покаже дали Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин няма да ги стегнат шапките дотам, че да решат да рискуват всичко, но да потърсят късмета си извън пределите на разпродадената ни вече татковина.