Алекс Сърчаджиева втрещи всички с разтърсващо признание! (неочаквани разкрития)

Алекс Сърчаджиева втрещи всички с разтърсващо признание! (неочаквани разкрития)
4.4 (88.57%) 7 votes

Алекс Сърчаджиева не издържа и избухна с разтърсващо признание!

Младата и красива актриса Алекс Сърчаджиева втрещи всички с разтърсващо признание. Водещата на „Денсинг старс“ и Вип Брадър по Нова телевизия не издържа и избухна с думите, че й е омръзнало от всичко и не иска да живее в България нито ден повече.

„Защо съм се родила в тази скапана държава?! Не знам, но не искам повече да живея тук“, изля душата си половинката на Иван Ласкин във Фейсбук. Думите й обаче предизвикаха доста противоречиви коментари, видя Kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева предизвика противоречиви коментари в мрежата

Разбира се, познатите, приятелите и верните почитатели на Алекс Сърчаджиева напълно я подкрепиха като заформиха дълга колона от коментари за скапаното положение в родината ни. Други обаче, които никак не са малко, бяха на коренно различно мнение относно изказването на чаровницата.

„Хайде сега! Точно Алекс Сърчаджиева ли намери да се жалва от държавата и да ни занимава с проблемите си?! Жена, която трябва да е доволна, че има работа и която взима луди пари като водеща на две високоплатени риалити формата в най-богатата телевизия. Че какво да кажат тогава другите хора, които са над 80 процента от народа?1 Хора, които взимат по 300 лева заплата и 160 лева пенсия, и които се чудят с какво да нахранят децата си“, недоволстват потребители по форумите в интернет.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Алекс Сърчаджиева изразява желанието си да си грабне багажа и да напусне България заедно със семейството си. Положението й обаче не е толкова лесно, тъй като тя и Иван Ласкин трудно биха намерили реализация по професията си в чужбина.

От друга страна и грижите за малката им щерка София, която е свикнала с родината си, представлява сериозна трудност за успешното им настаняване в чужда държава. Но пък кой знае – само времето ще покаже дали Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин няма да ги стегнат шапките дотам, че да решат да рискуват всичко, но да потърсят късмета си извън пределите на разпродадената ни вече татковина.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар