Томи Лий Джоунс снима сцени от филма "Възкресение" в София, а дори и някои кадри в морската столица Варна. Филмът се явява всъщност втората част на кино поредицата „Механикът“.

Както знаем, Томи Лий Джоунс е носител на престижната статуетка Оскар и освен това на наградите Еми и Златен Глобус, затова е изненада и чест, че ще снима у нас. Като истински почитател на Христо Стойчков, актьорът е поискал да посети стадиона, на който е играл нашия футболист, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336842" align="aligncenter" width="288"]Холивудската звезда Томи Лий Джоунс снима нов филм в България Холивудската звезда Томи Лий Джоунс снима нов филм в България[/caption]

Както пишат и в изданието "Преса", във филма „Възкресение“ участват още звездите на киното Джейсън Стейтъм и хубавицата Джесика Алба, но техните сцени  са снимани през януари далеч от тук - в Тайланд, където е заснета по-голямата част от кинопроектът. Режисьор на филма е Денис Гансел, за него това е първи голям холивудски филм, с бюджетът от над 30 млн. долара.

[caption id="attachment_336845" align="aligncenter" width="300"]Екшън поредиците са запазена марка на популярният Томи Джоунс Екшън поредиците са запазена марка на популярният Томи Джоунс[/caption]

Досега поредицата печели успех и се превръща в касов проект, затова и на тази серия се възлагат доста надежди, очакват се сериозни приходи. Стейтъм е наемен престъпник, който желае да се оттегли от тези среди, но плановете му се провалят, сюжетът е с криминален отенък, почитателите на екшън сцените вероятно ще го харесат.

[caption id="attachment_336843" align="aligncenter" width="300"]Звездата на киното снима у нас "Възкресение" Звездата на киното снима у нас "Възкресение"[/caption]

Звездата на световното кино - известният кино талант Томи Лий Джоунс, е отседнал за снимките в София - хотел "Кемпински", а за всички фенове коментираният филм се очаква да бъде на голям екран за началото на следващата година, което ще бъде нещо като новогодишен подарък за почитателите на звездата. Въпреки че наближава седемдесет години, Томи Лий все още е касов актьор и снима различни проекти в киното, забележителната му кариера не спира да се развива по блестящ начин.