Десислава направо шокира всички

Поп фолк певицата Десислава успя да втрещи всички с решението си. Гласовитката вече не можела да изтрайва това положение, в което се намира с гаджето си ММА боеца Светлозар Савов. Тя направила големия избор точно на 36-ия си рожден ден и на празника на жените го изпълнила. Миньончето взело категорично решение да отсвири гаджето си ММА боецът Светлозар Савов.

На певицата буквално й писнало тази нерешителност и неведение от страна на мускулягата, пише България днес. Десислава винаги е твърдяла, че Зарко, както го наричат на галено приятелите му и неговата любима Деси е по-различен от боксьорите и борците. Тя затова се влюбила силно в по-младия от нея борец, защото бил различен, скромен и интелигентен. Но двамата вече са дълго време заедно, тя наскоро порасна с още една година, но момъка така и не й предлагал нито брак, нито отварял дума за наследници.

[caption id="attachment_336830" align="alignright" width="300"]Десислава отсвири Зарко Десислава отсвири Зарко[/caption]

Вярно било, че Зарко много добре се спогаждал със сина й Майки и двамата се обожавали, но това вече не било достатъчно за гласовитата певица. Затова накрая блондинката решила да сложи ред в отношенията и да си хване мъж, който ще поиска да я заведе до олтара, разбра и Kluiki.bg. Без да се колебае толкова дълго! Явно това обаче нямало как да се случи, докато живеела под един покрив с ММА боеца.

„Очаквахме сватбени камбани и бебешка количка, но гаджето й дори не намекна за това толкова дълго време. Накрая на Десислава й омръзна да чака и вече очаква да намери подходящия мъж, който ще я направи наистина своя законна половинка”, обясняват реакцията й и най-близките й приятелки.

Поп фолк дивата все още не е обявила окончателно раздялата си. Певицата, която отново се върна под крилото на „Пайнер”, която беше напуснала, реши да се отдаде изцяло на кариерата си. Тя дори изтрила всички общи снимки с гаджето си. Десислава била категорична, че това е окончателно и тя повече няма да се обръща назад. Поп фолк звездата била наранена, но и убедена, че взетото решение е правилния път и отсега нататък ще гледа само напред.