Димитър Динев се доказа като „Щастливият №3” в живота на своенравната изпълнителка

Димитър Динев доказа на Емануела, че е имало смисъл да гони щастието в любовта.

Мнозина възприемаха певицата като своенравна мъжемалачка, кошмар за всяка мъжка майка и невъобразима смесица от емоции. Емануела обаче се оказа истинско вдъхновение и пример за всички момичета, неслучили (досега) в любовта, видя kliuki.bg.

Досегашните й несгоди в личен план изглеждат изкарани от сценарий на сапунка, но само певицата си знае какво е да преживееш подобни безумия. Забременява съвсем млада, изоставена е пред олтара, маминото синче се връща, за да се оженят по анцузи, ДНК-тестове, проблемна свекърва...

След това идва Денис – татковото синче, което така и не се решава да й подари съвършения сватбен ден. Емануела обаче вече не търпи слаби мъже до себе си и го разксарва по най-бързи начин.

Следва Никола, който отново е „иди ми – дойди ми при мама”. С него певицата преживя красива телевизионна приказка, която свърши безславно. Синеоката изкусителка не търпя дълго непостоянството на чувствата му и побърза да намери щастие другаде.

Макар все още да не се е омъжила за трети път, Емануела позна радостта да е с истински мъж до себе си. Димитър Динев доказа, че е твърде различен от повечето багаташки синчета.

Първородният син на плейбоя Динко не просто веднага след дипломирането се впрегна в семейния бизнес, доказа че не се страхува от обвързване, но и съвсем млад се отдаде на жената до себе си и детето им.

Приказките за раздяла с Емануела и това, че е под ботуша на баща си, го огорчиха страшно и той даде изявление на връх 8ми март!

Някои жени получават букети с лалета, други – десетки рози и бижу, трети – измърморено под носа „Честит празник”, певицата обаче получи безценно доказателство за всеотдайност! Любимият й пусна официално съобщение чрез страницата на Хайлайф във Фейсбук: dimitar dinev Мнозина може да взимат на подбив Емануела и нейните бурни любови. Тя обаче им натри носа и доказа: Момичета, има смисъл! На света има мъже като Димитър Динев!