Галена и Галин били странно либерални за нашите географски ширини

Галена и Десислава са изненадващ пример за интелигентни отношения между бивша и настояща половинка на богаташ.

„Старите” кримки в чалгата Анелия и Емилия трябва да се засрамят, но и да взимат добър пример от жените на Гальо Вафлата. Боляринът – милионер не просто намери начин да запази добро чувство у бившата си половинка, но и да гарантира уважението между нея и майката на сина си. За капак бизнесменът вдъхнови двете горещи дами да направят дует, научи kliuki.bg.

Галена не само някакъв проблем, че мъжът й се е вричал на друга преди нея, но и няма нищо против двамата да поддържат близко приятелство до момента. Всеизвестен е фактът например, че когато родила сина им Стефчо, ДесиСлава е пяла на семейството му по този повод. Двете толкова нямат против една друга, че замъкът на Вафлата е широко отворен за бившата и синчето й.Галена разкри това пред старата си дружка Преслава в „Папараци”.

Певицата разказа как с „конкурентката” си ще правят дует по вдъхновение на общия им мъж, но и разкри прясната болка на ДесиСлава.

Перхидролената изпълнителка четири години беше безумно щастлива до ММА-боецът Зарко. Четири години по-младият от нея русенец я накара отново да повярва в любовта. Тя го наричаше своя „сродна душа” и вярваше, че това е мъжът, създаден за нея.

Нещата обаче рязко са се променили. Галена разказа как в нощта на Свети Валентин Майки и ДесиСлава прекарали нощта във...Велико Търнова под покрива й! galena-razkri-desislava-i-zarko-skasaha-vijte-kak-se-izpusna-1 Хората бързо достигнаха до извода, че ММА-боецът вече не „завива” доскорошната си любима. Подозренията им се потвърдиха и когато ДесиСлава показа, че на рождения си ден и последвалия 8ми март е уважена само от семейството и феновете си.

Певицата планираше, ако не сватба, поне да роди второ дете, но на този етап може да се похвали само с развитие в кариерата. ДесиСлава се оказа единствената прибрана отново певица на „Пайнер”. Това ще и гарантира още по-добра реклама и успех. Галена обаче издаде – щастието в работата не винаги върви с щастие в любовта.