Жени Калканджиева доста време се луташе с въпроси към самата себе си, но накрая й просветна!

Жени Калканджиева шашна всички като взе категорично решение за живота си. Шестата по хубост в света, която дълго време се луташе объркана и преживя огромно количество болка, предателство и измяна от страна на законната си половинка Стефан Манов - Тачо, днес вече е изцяло нов човек.

Красавицата взе решение, под влиянието на единствения си син Жорко и осъзна, че в името на неговото щастие, трябва да промени навиците и бита си. Поради тази причина Жени Калканджиева е твърдо решена първо да откаже цигарите, а второ - да се разведе окончателно с неверния Тачо.

[caption id="attachment_336886" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Близките на Жени Калканджиева са щастливи, че най-после взе живота си в ръце[/caption]

"Обожавам да пуша, две мнения няма. Цигарите винаги са били част от мен и са най-голямата ми страст. Жорко обаче промени това. От известно време насам започна да ми брои всяка цигара, а в мига, в който ме види да паля, ме поглежда с укор и казва: "Пак ли, мамо?! Вредно е, ще се разболееш". Не искам да тревожа детето си и това е най-основателната причина да се откажа от порока. А щом мога да преодолея този порок, то другият, наречен Тачо, е далеч по-лесен", сподели Жени Калканджиева пред най-близките си приятелки.

Само преди броени дни Жени Калканджиева бе твърда в решението си да спре кранчето на Стефан Манов, който открито й изневерява с Гентиана Халити, но да не му даде развод.

Към днешна дата обаче, ядът на хубавицата се е поуталожил и тя е решила веднъж завинаги да изхвърли Тачо от живота си като го остави да прави каквото и с когото си пожелае. "Жени е горда и достойна жена. Дори за миг не сме вярвали, че ще продължи да бъде законна съпруга на Тачо, при това му неадекватно поведение. Тя просто трябваше да премине през периода на гняв, инат и отрицание, за да достигне до своята истина", коментират близки до красавицата.

От този факт обаче положението на самия Тачо става доста напечено. Интересно е какво ще прави оттук нататък и откъде ще взима пари, за да пилее с лека ръка в почти еженощните си запои, шушукат из светските среди на столицата.