Иван Христов доказа, че Ирина Тенчева е жената на живота му! Още е луд по нея като в първия ден!

Продуцентът Иван Христов още е лудо влюбен в половинката си Ирина Тенчева като в първия ден от връзката им. Доказателство за това бяха сълзите на опосума, които той показа пред поне 50 човека, докато бременната Ирина Тенчева го играеше водещ и презентатор на талантливия българин Виктор Илиев в столична зала.

[caption id="attachment_336896" align="alignright" width="300"]Иван Христов не крие чувствата си към бременната Ирина, макар че са заедно повече от 3 години Иван Христов не крие чувствата си към бременната Ирина, макар че са заедно повече от 3 години[/caption]

Докато отдадената на работата си и на представянето на родни таланти, у нас или зад граница, Ирина Тенчева говореше пред публиката, Иван Христов се изявяваше като неин личен фотограф. Бившият съпруг на Вихра Петрова не спираше да снима с телефона си, захласнат по любимата жена.

В края на събитието, когато публиката се изправи на крака, за да аплодира Ирина Тенчева и гостите й, Иван Христов покри лицето си с ръце, трогнат до сълзи от качествата на всеотдайната не само в живота и любовта, но и в работата си Ирина.

"Беше наистина разтърсваща сцена. Да видим просълзения Иван как се възхищава на жената до себе си. Малко мъже, еле пък в България, биха направили подобно нещо и то за собствената си жена. Браво на Ирина, но още по-голямо браво на Иван", коментираха присъстващи на събитието гости, очевидци на случилото се.

[caption id="attachment_336891" align="aligncenter" width="300"]Събитието, на което Ирина беше водеща Събитието, на което Ирина беше водеща[/caption]

Припомняме и че за Ирина Тенчева и Иван Христов наближава още едно огромно щастие и това е раждането на тяхното дете, което трябва да се появи на бял свят всеки момент. Иван Христов вече има прекрасна дъщеричка Ава от брака си с Вихра Петрова, която сега ще дари с братче или сестриче.

[caption id="attachment_336892" align="aligncenter" width="300"]Иван Христов не спира да снима любимата си жена Иван Христов не спира да снима любимата си жена[/caption]

Малката Ава също бе сред присъстващите на събитието на Ирина Тенчева като заедно с нейните две деца от първия брак, с интерес слушаха увлекателните думи на водещата. Въпреки напредналата си бременност, няма как да не отбележим, че Ирина Тенчева изглеждаше просто зашеметяващо - сияеща и пълна с енергия.

[caption id="attachment_336893" align="aligncenter" width="300"]Иван не издържа и се просълзи като закри очите си с ръце Иван не издържа и се просълзи като закри очите си с ръце[/caption]

"Реакциите на Иван Христов към Ирина Тенчева - не само на това мероприятие, но и през всички тези години, ясно показват, че той не е сложил край на брака си с Вихра Петрова просто така, заради едната забежка. Този човек наистина откри голямата си любов", коментират очевидци.