Годеж ли?! Разкритието на Андрей Арнаудов шокира всички! (Бориса бясна заради унижението)

Годеж ли?! Разкритието на Андрей Арнаудов шокира всички! (Бориса бясна заради унижението)
5 (100%) 2 votes

Андрей Арнаудов не само не е предложил годеж на Бориса Тютюнджиева, но неочаквано за всички я унизи!

Прословутият годеж на Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева, който се спрягаше да се е състоял по време на почивката им на остров Мавриций, се оказа огромна лъжа. Продуцентът не само не е подарявал пръстен на Бориса Тютюнджиева, но неочаквано за всички я унизи. Това разкриха близки до опосума източници.

Оказа се, че Андрей Арнаудов категорично забранил на Бориса да говори за връзката си с него, камо ли да публикува техни общи снимки, където и да било. Всъщност това е самата истина, тъй като до момента хубавицата действително никога не си е позволявала да качи дори една единствена снимка с Андрей в профила си във Фейсбук, макар да качва други фотоси на килограм.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов очевидно само се забавлява с Бориса Тютюнджиева

„Как ви се струва това?! Двамата хем са заедно и всички знаят за връзката им, хем Андрей сякаш се срамува да се покаже с нея. А сега, когато официално й забрани да публикува снимки от почивката им, Бориса истински се ядоса. Права е, защото това си е чисто унижение за нея“, коментират близки до Андрей Арнаудов. Постъпката на опосума обаче говори сама по себе си.

Първо – от какво или от кого ще се крие Андрей, след като двамата с Бориса Тютюнджиева са свободни, необвързани и нямат деца?! Второ – така или иначе те признаха за връзката си преди месеци в свои интервюта, което напълно обезсмисля решението на Андрей Арнаудов да се крие от снимките.

Бясна от забраната на Андрей, Бориса му отмъсти като се снима до колата му

Бясна от забраната на Андрей, Бориса му отмъсти като се снима до колата му

„Има само една причина мъж да постъпи по този начин и тя е ако не възнамерява да предприеме наистина сериозна крачка с дадена жена. Няма друго обяснение, освен това, че Андрей е хлътнал по Бориса, но нищо повече – не вижда в нейно лице жената, с която да остарее и която да стане майка на децата му“, убедени са източници, близки до продуцента.

Сякаш, за да му направи напук обаче и да отмъсти за унижението си пред всички, Бориса Тютюнджиева отново се щракна в селфи фотос, на който уж „случайно“ е заснела бялото БМВ на Андрей Арнаудов.

Какво ли ще последва оттук нататък и дали на Андрей вече няма да му писне дотам, че да си намери друга тръпка, а Бориса да натири в девета глуха, тепърва предстои да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Годеж ли?! Разкритието на Андрей Арнаудов шокира всички! (Бориса бясна заради унижението)”

  1. Мария

    мар. 09. 2015

    А вие, клюкари, нямате нищо общо, нали? Медиите тиражирали. Най-големите лъжи излизат от вас!!!

Добавете коментар