Камелия отново изригна срещу колежките си

Поп фолк дивата Камелия се подигра с Галена. Родената в Чипровци гласовитка подложи на „приятелски огън” Певицата на годината заради маската, с която тя се появи на получаването на ежегодните награди на Планета ТВ в зала 1 на НДК. На страницата си във Фейсбук тя облепи лицето си, по подобие на маската на Галена, с кори от баница.

Под шегобийското си фото тя написа грубовато „Мумията се завръща”. Подигравката й събра много и различни коментари, пише Слава. Едни от потребителите на нета изригнаха срещу гаврата на Камелия, като я обвиниха, че завижда и не може да се примири с това, че престижната статуетка отиде при една от най-тиражираната певици на „Пайнер”.

[caption id="attachment_336910" align="alignright" width="300"]Камелия се подигра на Галена Камелия се подигра на Галена[/caption]

Други подкрепиха Камелия срещу войната й със смядовката. Някои дори написаха, че като съпруга на милионер тя си позволява всякакви изхвърляния, като се е взела или за Лейди Гага, или за Кралицата на попа – Мадона. Да, ама не категорични са те, отговаряйки на въпроса, който са си задали сами.

Припомняме,че откакто напусна редиците на музикална компания „Пайнер” блондинката не спира да кастри бившите си колежки. Поп фолк дивата и без това е известна с острия си език и чепатия си характер. Но сега острието на секирата й е наточена яко и Камелия безмилостно посочва гафовете на бившите си колеги от „Пайнер”, научи и Kluiki.bg.

„Камелия злобее вече много явно. Галена даде десет бона за този тоалет и беше зашеметяваща. Не е вярно, че копира, тя беше оригинална и наистина мистериозна”, защитават я в чалга средите. Припомняме, че преди известно време Камелия нападна и Преслава. Тя обвини Музикалния идол за 2014 година, че пее само комерсиални парчета и затова не е вече така актуална.

Преди Преслава да попадне на мушката на устатницата, на прицел беше Десислава. Деси беше нападната от Камелия за това, че отново се е върнала при старите си работодатели.