Слави Трифонов наказа предателката Мартина с младо гадже

Слави Трифонов наказа предателката Мартина с младо гадже
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов го тресна „синдромът на Благо Георгиев” – и той се гласи за кавалер на тазгодишните балове

Слави Трифонов си намери бързо утеха за нараненото его.

Раздялата с Мартина може да го е наскърбила, изневярата й с „нацепено” гадже – също. Фактът, че балерината скорострелно забременя може и дори да го е сразила, но Дългия показа изумително умения да оцелява. Слави Трифонов се лекува на стария принцип: „Клин – клин избива”, научи kliuki.bg.

Продуцентът, който все още минава за един от най-желаните ергени, бързо си намери гадже. Любопитното е, че не е на възрастта на предателката Мартина, която навъртя вече тридесет лазарника. Новата избраница на някогашния плейбой е…наборка на небезизвестната Куини – Алис.

Благой Георгиев изчака любимата му официално да излезе от „прокурорска възраст”, за да се похвали с нея в социалната мрежа. Слави Трифонов няма да има подобен проблем, твърдят от HotArena.net. Неговата избраница била в последен клас на неизвестна (засега) столична гимназия. Тази година щяла да бъде абитуриентка и ако не й изтече бързо „мандата”, Дългия като нищо ще си припомни славното време на белия костюм с розова вратовръзка.

Водещият с мъка се сеща за собствения си бал и конфузното „клечене” в храст на Кайлъка, но сега – четвърт век по-късно няма да повтори резила. Единствената беда е, че Слави Трифонов дума не давал и тази връзка да добие някаква публичност.

Напоследък навсякъде ми върви - и концерти правя, и Евровизия, и реалити...и гадже имам!

Напоследък навсякъде ми върви – и концерти правя, и Евровизия, и реалити…и гадже имам!

Абитуриентката го правела щастлив, водещият отново се държал провокативно като младеж. Тя пък била хрисима и красива – типът момиче, по който си падал Дългия.

Двамата не са стигнали до „същината” на връзката си. Влюбеният баровец проявявал джентълменско търпение. Излизали по закътани заведения и само веднъж – на почивка в провинцията. Слави Трифонов уважавал невинността на момичето си и заявил намерение да изчака подходящият момент, преди да преминат на следващия етап.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар