Бомба: Виж истинските отношения между Сашо Кадиев и Деси Стоянова

Бомба: Виж истинските отношения между Сашо Кадиев и Деси Стоянова
3.4 (68%) 5 votes

Истината за Сашо Кадиев и колежката му Деси Стоянова лъсна!

Пред камерите и двамата са много любезни и мили един към друг, сякаш са мечтаният тандем, но истината е друга. Сашо Кадиев и Деси Стоянова не само не били близки, но и не можели да се понасят, разкри източник на Kliuki.bg. Двойката водещи на „Преди обед“ не намирала език помежду си и неслучайно никога двамата не са излизали някъде заедно извън работа.

Деси откровено завиждала на Сашо за многобройните делови ангажименти, които имал. Докато тв водещата работи само и единствено в сутрешното предаване на БТВ, синът на Катето Евро е с „три дини под мишница“. Освен в „Преди обед“, от скоро Александър се подвизава и като водещ на „България търси талант“. Това обаче не е всичко. Ангажиментите му в театъра не спират, което се явява третата работа на Сашо Кадиев, която всъщност е неговата професия.

Сашо Кадиев не е в перфектни отношения с Деси Стоянова, но двамата го крият от зрителите

Сашо Кадиев не е в перфектни отношения с Деси Стоянова, но двамата го крият от зрителите

Заради всичките си ангажименти, 31-годишният актьор често отсъства от „Преди обед“, което вбесявало Деси Стоянова. Тя считала за огромна несправедливост да получава същата заплата като него, а да работи повече, докато той взимал огромни хонорари от други места. Цялата тази ситуация породила напрежение между двамата, което те опитвали да скрият в ефир.

От своя страна Сашо Кадиев пък смятал Деси за доста скучна и типична новинарка, която не ставала за по-забавно предаване. Той изобщо не се притеснявал, че с по-малко работа взима заплата колкото нея, защото смятал, че се справя далеч по-добре и главно той печелел зрители за „Преди обед“.

Всъщност Сашо Кадиев по принцип явно не си пасва с партньорките си в работата. Мария Силвестър от „България търси талант“ също имала сериозни възражения срещу актьора, понеже и в тази двойка има ярък контраст в чувството за хумор.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар