Биляна Гавазова е напуснала жилището на Тодор след огромен скандал помежду им

Истински шок за семейството на Биляна Гавазова сигурно е било да узнаят, че журналистката трябва да се изнесе отново на квартира, след като годеникът й Тодор Христов я е изгонил от общото им жилище, научи ексклузивно Kliuki.bg.

Въпреки че тв водещата очаква първата си рожба, нервите на бизнесмена не издържали, когато тя противоречила относно религиозните убеждения, които ще има детето им. Тодор държал много то да бъде възпитано като християнин и да посещава редовно църквата. Той дори смятал, че още в края на тази година трябва да му се направи кръщене. Биляна Гавазова обаче не искала и да чуе за подобни неща. Тя и семейството й държали бъдещото детенце да бъде заклет мюсюлманин и да се моли на Аллах.

[caption id="attachment_336963" align="alignright" width="300"]Семейните проблеми налегнаха и Биляна Гавазова Семейните проблеми налегнаха и Биляна Гавазова[/caption]

Журналистката и половинката й по принцип отдавна твърдят, че са превъзмогнали темата за религията и тя не им пречи. Оказва се обаче, че що се отнася до детето различията изплуват на повърхността. Като всички мюсюлмани, и Биляна Гавазова спазвала стриктно обичаите на тази религия. Тодор Христов не бил чак толкова религиозен, но не желаел детето му да расте в подобна обстановка, в която да има множество ограничения, присъщи за исляма.

[caption id="attachment_336965" align="alignleft" width="300"]Ще има ли раздяла? Ще има ли раздяла?[/caption]

Скандалът между двмата се разразил с толкова голяма сила, че накрая Тодор избухнал тотално и принудил Биляна да напусне дома им, който по закон е негов. Той не се подвоумил да го направи, въпреки състоянието й на бременност. Засега тв водещата живее при приятелка, но ако скоро не се сдобри с мъжа си, ще се наложи може би да си търси квартира в столицата София.

Родителите на Тодор са може би единствените щастливи в случая, тъй като те никога не са харесвали Биляна Гавазова и не са я искали за снаха.