Емилия се тръшна безутешна! Певицата смята, че заслужава много повече от това, което получи от "Пайнер" през последната година! Фолк дивата дълго време преглъщаше обидите и факта, че никога не е била на върха, но вече й дойде много!

Поп фолк дивата Емилия не е на себе си, буквално след раздаването на ежегодните награди на Планета ТВ. Русата певица получи все пак някакъв, разбира се по-скоро символичен приз, отколкото желана награда. След което поп фолк звездата изпадна в тежка депресия. Припомняме, че тя получи статуетка за най-артистично представяне в клип на песен, пише Пик.

Заради това парче чаровната певица Емилия беше застигната от куп негативни думи. Буквално бе залята от помия. Критици я обвиниха, че използва чуждо парче и се кичи със слава на друга. Вярно е, че Емилия изпя баладичната песен на бившата си колежка Вероника, но тя не я е откраднала. Жената на ресторантьора Коко Динев честно и почтено си е откупила правата върху парчето от бившата си колежка.

Вероника се е отказала от чалга кариерата си и изчезна от музикална компания „Пайнер”, като премина на друго поприще.Бившата пайнерка стана бизнес дама и си отвори собствен бутик, като се захвана с мода и създава собствена модна линия от дрехи.

[caption id="attachment_336961" align="alignright" width="300"]Емилия е в депресия Емилия е в депресия[/caption]

Оказа се, че Емилия наистина изпълнява старото парче на колежката си на ежегодните награди на Планета ТВ. Но тя не го е откраднала, а е заплатила солидна сума срещу правото си да го пее на сцената.

[caption id="attachment_336973" align="alignleft" width="300"]Емилия плаче от мъка Емилия плаче от мъка[/caption]

Това обаче в никакъв случай не кротнало зложелателите, които сипели огън и жупел по чалгарката. Припомняме ,че преди старта на чалга „Оскарите” на музикалния канал фанатизирани фенове изпратиха писмо до шефа на „Пайнер”. Те поискаха от Митко Димитров любимката им да получи напълно заслужена награда. Те обосноваха желанието си с това, че Емилия е работохолик, която не спира да ходи по участия не само у нас, но и извън страната, припомни и  Kluiki.bg.

[caption id="attachment_336987" align="alignright" width="300"]Емилия може би заслужава повече, но... Емилия може би заслужава повече, но...[/caption]

Тя непрекъснато вади на музикалния пазар хитови парчета, които оглавявали класациите в дискотеките, но досега жената на пухкавия богаташ не е получила и един приз. Това било повече от унизително, пишело още в писмото, тъй като стажа на гласовитката на сцената е внушителен. И след това Емилия получи купища упреци, с които й е трудно да се справи. Затова тя била адски депресирана и стресирана, и се късала от рев, разкриват близки до звездата. Тя дори мислела за варианта окончателно да се откаже от правата върху парчето на Вероника и повече да не го изпълнява.

Ударите на Емилия сякаш следват един след друг. Освен кариерата, лияният живот на певицата също куца от немалко време. Коко Динев прекалява вече със забежките си, най-известната от които бе тази с Джена. Еми изживя тежко и това, тъй като е изключително чувстителна по природа.

Депресията за Емилия не е нещо ново. Познатите й твърдят, че тя доста често изпадала в подобни състояния, което е наистина странно за толкова известна и богата жена.