Азис се разплака като обръсна брадата си, но пожертва косата си лесно в името на първото място

Азис провокира сериозни въпроси с изпълнението си „в кожата” на Лили Иванова.

Кланът Халваджиян си стиска ръцете – още от първата състезателна вечер на „Като две капки вода” за събрали 1,07 милиона зрители. Повечето от тях си признават, че са избрали шоуто не просто да проследят поредицата от щуротии на Зуека и Рачков. Тази година убийственият тандем просто няма да е така интересен, както трансформациите на Азис, подозира kliuki.bg.

Зрителите останаха недоволни от голямата секира на жури и участници към него и дружно го избутаха до второ място с категорична десетка. Още същата вечер Костинбродския славей беше залят от всенародна любов, а на другия ден се похвали доволно във Фейсбук, че неговото изпълнение е счупило рекорд по гледаемост.

Истинското огорчение обаче не дойде от факта, че Фицата получи възможност да купи климатици на детската на детето си. Все повече се оказаха тези, които се усъмниха в почтеността на Азис като участник.

Начинът, по който държи микрофона и изпълнението му, накара мнозина да нароят в социалната мрежа подозрения, че е използвал плейбек. Веднага се намериха такива, които да се закълнат – чува ли са го на живо, пее ужасно, нищо общо с „Капките” и т.н.

Това накара Азис да направи специално заявление чрез профила си:

azis Това може и да е убедило някого, но май броженията по-скоро са се засилили. От сутрешния блок се свързаха с него и дори Ани Цолова призна, че го подозира – държал микрофона твърде далече от устата си, а гласът му излизал все така чист и силен.

Певецът намери обяснение и за това. Азис се похвали не с глас, а с гласище и ако наистина държал микрофона като всички, щял да предизвика взрив в тонколоните. Разчиташе на думите на колегите си в залата за подкрепа и предпочете да акцентира върху следващата си роля.

Азис, който сълзи рони за брадата си, този път без жалост обръсна и коса, за да е съвършен Слави Трифонов и да си получи мечтаното първо място!