Албена Михова и Тома Здравков дълго време бяха пример за това, че любовта побеждава всичко, но уви - истината се оказа друга!

Албена Михова и Тома Здравков - двамата симпатяги доскоро бяха една от най-харесваните и подкрепяни от почитателите си светски двойки. Защото дълго време те бяха пример за това, че любовта може да победи всичко - независимо от възрастови, професионални, личностни и каквито и да било други разлики.

Истината обаче, за жалост се оказа друга, а приказката на Албена Михова и по-младият от нея музикант Тома Здравков приключи. А още по-лошото е, че приключи по възможно най-мъчителния начин - двамата са крайно отчуждени и не са се виждали, нито чували от близо две седмици. Това разкриха близки до актрисата, от чиято чаровна усмивка не бил останал и помен.

[caption id="attachment_337058" align="alignright" width="300"]Албена Михова Албена Михова взе своето решение, но раздялата с Тома я убива[/caption]

Причината за края между Албена и Тома не е изневяра. Противно на очакванията още преди време, че добилият популярност участник в "Мюзик Айдъл" ще сложи рога на по-зрялата си и пухкава партньорка с младо и засукано гадже, това така и не стана. През цялото време Тома бе верен на любимата си, за което само може да го похвалим.

Проблемът помежду им обаче се оказа далеч по-сериозен от изневяра и той е, че Албена не иска да роди дете на половинката си. След дълги колебания и размисли, в крайна сметка Албена Михова решила, че синът й Мартин й е напълно достатъчен, а и възрастта й вече не е подходяща за това тепърва да забременява, износва и гледа бебе.

"Тя искаше да зарадва Тома. Повярвайте, наистина го искаше и дори неотдавна двамата правеха опити. Нещо обаче все не се получаваше и в крайна сметка Албена реши, че това е знак от съдбата. Знак, че не трябва да ражда отново на тези години. А и тя се беше примирила да роди само заради желанието на Тома. Самата тя никога не е планирала да има други деца", разкриват близки до актрисата източници.

След като му съобщила решението си, Тома го приел изключително зле, тъй като мечтата му да има наследник става все по-силна. В случая обаче и двамата имат своето право, макар да осъзнали, че няма начин повече да останат заедно.

"Албена рухна, защото откакто скъсаха, Тома се държи като обиден - не говори, не иска да се чуват дори, а това я съсипва. Дано като мине време и осъзнае нещата по-добре, да намери сили да й прости, защото връзката между двамата наистина беше много силна", коментират източниците.