Вечно засмяната Джуджи сега плаче безутешно, дори най-добрата й приятелка Гала не знае как да я успокои!

Ко-водещата на Гала в "На кафе" Деляна Маринова, по-позната като Джуджи, е съсипана от неочаквано предателство. Вечно засмяната и бъбрива блондинка сега плаче неутешимо като се наложи Гала да пренощува при нея в дома й, за да я утешава. Това разкриха от кухнята на Нова телевизия, след като Джуджи шашнала всички с отчаяния си вид.

Причината за срива на чаровната русокоска не е в личен, а в професионален план след като продуцентът Маги Халваджиян я направил за две стотинки и то пред колеги. Арменецът бил повече от бесен след представянето на Джуджи на първия концерт на шоуто "Като две капки вода", в което тя трябваше да се изяви като голямата Йорданка Христова.

[caption id="attachment_337062" align="alignright" width="300"]Джуджи Джуджи рони сълзи на рамото на Гала след кавгата с Маги Халваджиян[/caption]

Нищо, освен видът й обаче, не се получило успешно. Точно обратното - хилядите отзиви на недоволни потребители в мрежата, накарали Маги Халваджиян да вдигне страшен скандал на Деляна Маринова и да я укори, че е свършила работата си през пръсти.

"Упреците на Маги дойдоха като гръм от ясно небе за Джуджи. Вярно е, че тя наистина не се справи със задачата, но това й беше първото излизане на сцена, при което трябва да пее. Та тя не е певица, че да искат от нея да се представи като Нона Йотова или Жана Бергендорф", коментират колеги на Джуджи и не крият съчувствието си към нея.

В крайна сметка Джуджи приела думите на Маги Халваджиян като чисто предателство към нея, защото лично той бил човекът, който й предложил участие във формата. "Аз не съм се бутала никъде. Не съм настоявала да участвам в подобно шоу, защото това не е моето място и моето амплоа. Беше риск и го приех, но не заслужавам тези упреци на Маги и обидите на публиката", плачела Джуджи на рамото на Гала, която миналата нощ останала да преспи при нея в дома й, за да не е сама.

Това, което притеснява най-много Джуджи в момента е, че въпреки силното си желание да избяга, тя няма как да се откаже от участието си в шоуто и да наруши договора. Наясно, че подигравките към нея тепърва започват, водещата е категорична, че иска да бъде изгонена първа, в противен случай рискувала да мине на успокоителни.