Жестоко предателство съсипа Джуджи! (Гала пренощува при нея за утеха – още подробности)

Жестоко предателство съсипа Джуджи! (Гала пренощува при нея за утеха – още подробности)
4 (80%) 5 votes

Вечно засмяната Джуджи сега плаче безутешно, дори най-добрата й приятелка Гала не знае как да я успокои!

Ко-водещата на Гала в „На кафе“ Деляна Маринова, по-позната като Джуджи, е съсипана от неочаквано предателство. Вечно засмяната и бъбрива блондинка сега плаче неутешимо като се наложи Гала да пренощува при нея в дома й, за да я утешава. Това разкриха от кухнята на Нова телевизия, след като Джуджи шашнала всички с отчаяния си вид.

Причината за срива на чаровната русокоска не е в личен, а в професионален план след като продуцентът Маги Халваджиян я направил за две стотинки и то пред колеги. Арменецът бил повече от бесен след представянето на Джуджи на първия концерт на шоуто „Като две капки вода“, в което тя трябваше да се изяви като голямата Йорданка Христова.

Джуджи

Джуджи рони сълзи на рамото на Гала след кавгата с Маги Халваджиян

Нищо, освен видът й обаче, не се получило успешно. Точно обратното – хилядите отзиви на недоволни потребители в мрежата, накарали Маги Халваджиян да вдигне страшен скандал на Деляна Маринова и да я укори, че е свършила работата си през пръсти.

„Упреците на Маги дойдоха като гръм от ясно небе за Джуджи. Вярно е, че тя наистина не се справи със задачата, но това й беше първото излизане на сцена, при което трябва да пее. Та тя не е певица, че да искат от нея да се представи като Нона Йотова или Жана Бергендорф“, коментират колеги на Джуджи и не крият съчувствието си към нея.

В крайна сметка Джуджи приела думите на Маги Халваджиян като чисто предателство към нея, защото лично той бил човекът, който й предложил участие във формата. „Аз не съм се бутала никъде. Не съм настоявала да участвам в подобно шоу, защото това не е моето място и моето амплоа. Беше риск и го приех, но не заслужавам тези упреци на Маги и обидите на публиката“, плачела Джуджи на рамото на Гала, която миналата нощ останала да преспи при нея в дома й, за да не е сама.

Това, което притеснява най-много Джуджи в момента е, че въпреки силното си желание да избяга, тя няма как да се откаже от участието си в шоуто и да наруши договора. Наясно, че подигравките към нея тепърва започват, водещата е категорична, че иска да бъде изгонена първа, в противен случай рискувала да мине на успокоителни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Жестоко предателство съсипа Джуджи! (Гала пренощува при нея за утеха – още подробности)”

 1. Жана Димитрова

  мар. 11. 2015

  може да не пее добре,но пък е номер едно ,чаровна и винаги усмихната!!!

 2. Жана Димитрова

  мар. 11. 2015

  може да не пее добре,но пък е номер едно ,чаровна и винаги усмихната!!!

 3. Stanimira Vasileva

  мар. 11. 2015

  Джуджи беше на ниво. Трябва и повече смелост и вяра в себе си. Браво!

 4. Nikolay Petrov

  мар. 11. 2015

  А какво търси курвето издухано на този формат? Ако мине случайно ?
  Всички останали са доказани артисти повече или по малко, а тази каква е-заслужила минетчийка ли? Ни фаца , нищо! Да се каже критерия да бъде избрана, макар че няма шанс…

 5. Аз пък си я харесвам такава каквато е ….не е необходимо да е певица.Пожелавам и успех и нека да има повече смелост. Дерзай…..

 6. зрител

  мар. 12. 2015

  ПРАЗНОГЛАВА ПАТКА КАТО ПРИЯТЕЛКАТА СИ ГАЛА

 7. Bonka Racheva

  мар. 12. 2015

  Тя просто не е за това шоу.Който я е поканил,е сгрешил.

 8. Bonka Racheva

  мар. 12. 2015

  Тя просто не е за това шоу.Който я е поканил,е сгрешил.

 9. светла коцева

  мар. 12. 2015

  ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ САМОПРЕЦЕНИ ОБЕКТИВНО И БЕЗПРИСТРАСТНО ПРЕДИ ДА СЕ ВПУСНЕ В ТАКАВА АВАНТЮРА ! НИТО Е ПЕВИЦА,НИТО Е АКТРИСА,КЪДЕ СЕ БУТА…ВПРОЧЕМ УЧАСТИЕТО И ПРИ ГАЛА Е ПАК НА СЪЩОТО НИВО ! НО НЕ Е ЛУД ТОЯ,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА…

Добавете коментар