Анелия и Андреа нямат срам

Едни от най-тиражираните поп фолк диви Анелия и Андреа нямат срам. Певиците, които спечелиха престижни награди на чалга „Оскарите” вече са се взели толкова на сериозно, че за тях не важат елементарни човешки правила.

Фолкаджийките Анелия и Андреа нон-стоп паркират мощните си джипове на места, отредени за хора с увреждания. Двете хубавици карат изпънати возила за над сто бона, но поведението им е направо мутренско, възмущават се будни граждани. Те са снимали как бившата съпруга на ресторантьора Коко Динев и настоящата приятелка на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев са паркирали лъскавите си коли на отредените за хора с увреждания места и са поели по задачите си. Като са се бавили много повече от час, преди да ги освободят, пише Слава.

[caption id="attachment_337065" align="alignright" width="300"]Андрея и Анелия се изложиха Андрея и Анелия се изложиха[/caption]

Анелия и Андреа, които са и много добри приятелки не само не се притесняват от деянията си, ами най-спокойно отнемат пространството на инвалидите.Свидетели на срама им се чудят дали добрите приятелки, рядко срещано чудо в чалга средите не се наговарят, защото го правят по едно и също време.

Припомняме, че преди няколко дни подобна гадория сътвори и топ певеца Фики Стораро. Младокът, който грабна най-престижната награда „Певец на годината” на ежегодните награди на Планета ТВ бе заснет от бдителни граждани да паркира на място за хора в увреждания на търговския център. Той обаче се извини, като обясни, че гарда на паркинга го помолил да изчака там, докато се освободи друго място. Младата надежда на чалга музиката обеща това повече да не се повтори.

Явно това се е превърнало в гротесна мода сред така наречените ВИП-ове, които и по този отвратителен начин искат да лъскат имидж.Защото същата грешка сътвори и Валери Божинов, но и продължи да го прави непрекъснато.Червеното му „Бентли” много пъти е засичано в подземния паркинг на МОЛ-ове и хипермаркети, на най-удобното място до входа, където е отредено за колите на хора с увреждания .

Наскоро подобна снимка на футболиста от италианския второразряден „Тернана”, отново паркирал возилото си на място за инвалиди, обиколи Интернет пространството. Фотото обра негативите на потребителите. От „Свидят му се пет лева за паркинг” до „Паркира там, защото е инвалид на терена” бяха само част от негативните коментари за гнусната му постъпка.

Според свидетели колата му е престояла там с часове, но футболиста не бе санкциониран, както е по закон, нито си взе забележка.Явно не са се трогнали и Анелия, и Андреа.