ДесиСлава се превърна в поредното „заварениче” на Николета и компания

ДесиСлава ще направи най-срамната си телевизионна поява тази неделя. Ангелогласната дива от Гълъбово ще се почерви доста късно вечерта в последния почивен ден за седмицата. Благодарение на Николета и компания, славно завърналата се в „Пайнер” звезда ще се наложи да преглътне най-големия кошмар за всяка дама – да я заснемат твърде „нежлиже”.

За да не пропусне някой смайващата гледка на ДесиСлава – с мазни коси и херпес, интригантката Лозанова предварително публикува папарашкото фото, видя kliuki.bg.

Докато певицата се стяга отново да покори чартовете с настоящата на бившия си, коварните телевизионери й скроиха шапка. Досега таблоиди са заснемали какво ли не – певици без грим, наквасени до козирката звезди, прелюбодейци и простаци...ДесиСлава обаче има съмнителната чест да е първата заснета като тотално пропаднала!

Изглежда бившата на Гальо Вафлата ще се превърне в едно от „завареничетата” на „Папараци”. Николета и сценаристи обичайно пестят критики като става въпрос за Цвети Янева, Галена, Емилия, Константин. Резилът на Преслава на афтърпартито на Планета дори не беше излъчен, а е имало кой да го снима!

Виж обаче недостъпни (или несговорчиви) звезди като Мария, Иван Ласкин, Алисия и т.н. като ядосат веднъж Николета – милост няма! Бедничките постоянно шестват по жълтата преса с някоя истинска или измислена издънка, изпортени от амбициозната плеймейтка.

[caption id="attachment_337090" align="aligncenter" width="300"]ДесиСлава никога не е изглеждала по- "УАУ"! Но феновете са готови и това да й простят! ДесиСлава никога не е изглеждала по- "УАУ"! Но феновете са готови и това да й простят![/caption]

Не е ясно с какво ДесиСлава е провокирала Лозанова, но вече се появиха първите предположения. Азис, колкото и да се прави на сърдит на Николета, все още й е скъп. Костинбрадският славей е пословичен с драматичните си отношения, които има с ДесиСлава. А последствията лъсват в ефир!