Мария успя да превърне във вейка Християн, той нея в интелектуална – мъчно

Мария може да е образцова дъщеря и всеотдайна майка, но е истинско предизвикателство за мъжа си.

Хриси Гущеров си ги обича чалга-певиците и се сдоби с миниатюрна бомба за цял живот. Уви, бързичко разбра, че човек не може да има всичко! Милионерът си ляга всяка вечер до женичка с потресаващ сексапил, но май трябва да я крие по делови срещи и мероприятия във Висшето общество, подозира kliuki.bg.

Мария прави – струва и втали мъжлето си. Сама започна да се облича като изискана дама. Дори и с диплома скоро ще се похвали, но ако Гущеров не я натиска повече над книги за обща култура, има още срамове да бере.

[caption id="attachment_337095" align="aligncenter" width="300"]Интелектуалката и фитнес-маниакът Интелектуалката и фитнес-маниакът[/caption]

И Митко Андонов се пробва да образова миньончето, но в един момент се предаде. Сега е ред на столичния богаташ да демонстрира търпение и да шлифова безценния си камък. Предизвикателството е повече от голямо. От bgreality.bg събраха пъстра колекция от безценните лафове на Мария Гущерова, малко преди да стане законна членка на хайлафа.

Бедната Гала цяло десетилетие е проследявала интелектуалните напъни на сладураната. Певицата е разцепвала тишината в „На кафе” с бисери като „ Когато започнахме да мислим по-трезво и по-така повърхностно…“, „Аз никога не съм писала никакви стихотворения, нито изречения“ , „Избрах да бъда изключително семпла, както виждаш с една много любима моя рокля тип пижама”. Мъжът на живота й Християн не дава интервюта, но всички знаят що за женище си има. Ето на в „Модерно” Мария се показва като цяла Султана от „Железния светилник”: „Аз категорично не го виждам с друга жена, защото това означава да има много сериозни проблеми с мен. Как ще го давам, аз за какво отделям толкова време на мускулите? Нищо не давам!”, „Хванали сме го като питбул! Хванали сме го и не пускаме. Това е, желязна захапка!”.

Но не можете да й се сърдите на Мария. Любов е това, не нещо друго! Тя – Гущерова и по този казус си има мнение: „Мисля, че когато любовта е истинска и я има, човек е толкова сляп, че дет се казва и ДЮС да му се представиш гол, той просто няма да те забележи”. Госпожа милионершата има вече целия свят в краката си. Една-едничка мечта й остана, а няма доброволец да й я сбъдне: "Мечтата ми е да се возя на метро. Чувала съм, още преди да имаме и в България, че метрото е много хубаво нещо".

Откак се задоми обаче е отделила някое друго време над книжки с цитати. В последното й паметно интервю, в което с плам разказва що за Доктор Любов е Хриси, нашата любимка шашна с познания. Любимата й мисъл била: „Там, където започват тайните и мистериите, идат пороците и измамата” - Самюел Джонсън - известен английски книжовник, създател на първия модерен речник на английския език, който има особено мнение по отношение на тайните.” Така де, Мария трудно направи Гущеров атлет, още по-трудно ще му е на него да я направи интелектуалка.