Нана Гладуиш направи шокиращо разкритие! (водещата не издържа – още подробности)

Нана Гладуиш направи шокиращо разкритие! (водещата не издържа – още подробности)
4.6 (91.43%) 7 votes

Водещата Нана Гладуиш попари вярата на мнозина, но само за тяхно добро!

Водещата на предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия – Нана Гладуиш направи шокиращо разкритие, с което попари много хора, но за сметка на това за тяхно добро. След като вече дни наред из медиите се тиражираше как Наташа Вълкова от пернишкото село Дебели Лаг, се е излекувала напълно от рак с екстракт от чесън, преборилата рака Нана Гладуиш изригна.

Тя официално разобличи измамницата като разкри директно в ефир, че казаното от нея е пълна лъжа и измама, с която не само заблуждава хората, но и жестоко им пречи в борбата с оцеляването. „Какви са тези глупости?! Цял свят знае, че единственият начин да се пребориш с рака, е химиотерапията. Да, гадно е, отвратително е, но е факт. И засега в световната медицина остава само тя. Да говориш, че човек ще се излекува като нагъва чесън или дресинг за салата, това не е само безумие, а чисто престъпление към болните“, разкри измамата на Наташа Вълкова Нана.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш разкри шокиращата измама на Наташа, която излага на опасност живота на хиляди болни

Според водещата тази лъжа е наистина шокираща, защото касае здравето и живота на хората. „Ако някой иска да си прави реклама и да печели от това, ок. Но не и когато измамите му касаят болни хора, чиито живот виси на косъм“, гневно обясняваше Нана Гладуиш в ефир.

Думите й бяха подкрепени и от професор Галина Куртева – шеф на отделението по химиотерапия в националната онкология в София, която на свой ред обяви думите на нашумялата Наташа Вълкова за чиста проба сензация и въздух под налягане.

Припомняме, че Наташа Вълкова стана едва ли не медийна звезда през последната седмица с трогателната си история как победила рака и се излекувала напълно с консумацията на чесън и екстракт от чесън, съдържащ се в специален сироп. Този сироп обаче така и не е изследван в лабораторията на болницата, а вече много хора повярваха на думите на Наташа.

„Вместо да се лекуват, тези хора ще започнат да ядат чесън и да пият някакви идиотски сиропи. Нищо вярно няма в думите на тази жена. Хора, моля ви, не я слушайте и се лекувайте при истински специалисти, за да живеете“, апелира Нана Гладуиш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

11 коментара по “Нана Гладуиш направи шокиращо разкритие! (водещата не издържа – още подробности)”

 1. Веси

  мар. 12. 2015

  Който има пари се лекува в Израел, който няма яде чесън или се оставя на Божията воля. Няма да коментирам българското здравеомазване.

 2. Joana Rubin

  мар. 12. 2015

  не я харесвам нана. нека не лъже и заблуждава хората. цял свят знаел! тя пък коя е, че да ни учи. харесвам я, че бърбори и си прави тъпите предавания, но не я харесвам, че ходи на химио и заблуждава хората. прави реклама на химиото, незнайно за колко пари. аз няма да я слушам, защото съм образована и зная много повече от нея. а тя какво е учила, че забравих. но не мога да й слушам тъпните и да стоя безучастна, че лъже най-безцеремонно хората. но баба ми казваше, кой за каквото е учил, та и наша нана.

 3. Вили

  мар. 12. 2015

  И в България има страхотни специалисти,които освен лекари са и невероятни хора.Благодарение на тези лекари се чуствам добре и се надявам да доживея до старини.Все още се лекувам и се надявам да се излекувам. Колкото до мнението на Нана Гладуиш-ще си замълча.Тя не е достатъчно компетентна,за да дава оценки кое лечение е ефективно. Глупости са това,че само химиотерапията лекува рака.Химиотерапията е част от цялото лечение и най-вече се определя от това дали рака е агресивен.Правят се немалко изследвания и т.н.Аз нямам назначена химиотерапия,но преминах през лъчетерапия и в момента съм на 5 год. хормонално лечение.Всички станаха големи специалисти. А за проф.Куртева само ще споделя,че не е достатъчно само да си лекар,трябва преди всичко да бъдеш човек.А не на жена,която тепърва предстои борба с коварното заболяване да й кажеш,че не трябва да ражда и с лек тон да кажеш,че може да си осинови дете.Подробностите и чуствата,които изпитах в кабинета й от отношението ще запазя за себе си.
  само ще споделя,че почти всички кадърни химиотерапевти вече „благодарение“ на нея не работят в Онкологията,а отидоха в частни клиники.В една от тях се лекувам и аз.

 4. Боги

  мар. 12. 2015

  Само дето повечето българи имат пари само за чесън.. Много хубаво че тя успя да се излекува в Израел, тук добрите специалисти и съвестни доктори са много малко и са на изчезване…

 5. Боги

  мар. 12. 2015

  Само дето повечето българи имат пари само за чесън….

 6. Bisera Tsenova

  мар. 13. 2015

  Нана, ако се беше "светнала", защо е била болна, щеше да спре да участва в подобни предавания… Всеки има свободен избор, но не е е освободен от последствията му…

 7. Mira Kamburova

  мар. 14. 2015

  Нана у абсолютно права. Нека замълчат онези, които не са минали през този ад. Химиотерапията действа. Не се водете по глупави писания и не се отказвайте от възможността да запазите живота си.

 8. хм

  мар. 15. 2015

  Не е верно, че само химиотерапията е решение! Много пари вървят а химии и това храни много хора, жалко че алтернативните методи не се използват заедно с традиционните.

 9. Теменужка

  мар. 22. 2015

  Гледах предаванията по БНТ 2 с Наташа Вълкова. Никога е е твърдяла,че се е излекувала от рак с помощта на този екстракт. Просто каза, че химио и лъчетерапията се понасят по-леко с помощта на този сироп. Обясни точно какво съдържа и как се прави. Колко вносни хранителни добавки продават в аптеките и то на какви цени, къде са тези специалисти тогава да ни насочват. Всеки сам преценява дали да го ползва. И никъде няма адрес за поръчка. Ако някой знае, да пише.

 10. мари

  юни 23. 2019

  Химиотерапията е престъпление срещу човечеството!Прочетете в сайта на Германска нова медицина,документирани факти ,запознайте се с механизма на рака и как химиото води до Никой онколог не би подложил семейството си на това!Истината ще ви направи свободни!

 11. Нина Колева

  юни 26. 2019

  Всеки е свободен да избира начина си на лечение,да търси нови и различни пътища..Конвенционалната медицина не е всесилна,нито е за категорично отхвърляне..Нана да се лекува както пожелае,нейното мнение е валидно само за нея самата.. Единствено химио-не…,,БЕЗ ВИТАМИНИ,МИНЕРАЛИ И АМИНОКИСЕЛИНИ…всеки божи ден,,и като превенция и за лечение…BIG Farma са най-гогемият враг на здравето…

Добавете коментар