Водещата Нана Гладуиш попари вярата на мнозина, но само за тяхно добро!

Водещата на предаването "Съдебен спор" по Нова телевизия - Нана Гладуиш направи шокиращо разкритие, с което попари много хора, но за сметка на това за тяхно добро. След като вече дни наред из медиите се тиражираше как Наташа Вълкова от пернишкото село Дебели Лаг, се е излекувала напълно от рак с екстракт от чесън, преборилата рака Нана Гладуиш изригна.

Тя официално разобличи измамницата като разкри директно в ефир, че казаното от нея е пълна лъжа и измама, с която не само заблуждава хората, но и жестоко им пречи в борбата с оцеляването. "Какви са тези глупости?! Цял свят знае, че единственият начин да се пребориш с рака, е химиотерапията. Да, гадно е, отвратително е, но е факт. И засега в световната медицина остава само тя. Да говориш, че човек ще се излекува като нагъва чесън или дресинг за салата, това не е само безумие, а чисто престъпление към болните", разкри измамата на Наташа Вълкова Нана.

[caption id="attachment_337099" align="alignright" width="300"]Нана Гладуиш Нана Гладуиш разкри шокиращата измама на Наташа, която излага на опасност живота на хиляди болни[/caption]

Според водещата тази лъжа е наистина шокираща, защото касае здравето и живота на хората. "Ако някой иска да си прави реклама и да печели от това, ок. Но не и когато измамите му касаят болни хора, чиито живот виси на косъм", гневно обясняваше Нана Гладуиш в ефир.

Думите й бяха подкрепени и от професор Галина Куртева - шеф на отделението по химиотерапия в националната онкология в София, която на свой ред обяви думите на нашумялата Наташа Вълкова за чиста проба сензация и въздух под налягане.

Припомняме, че Наташа Вълкова стана едва ли не медийна звезда през последната седмица с трогателната си история как победила рака и се излекувала напълно с консумацията на чесън и екстракт от чесън, съдържащ се в специален сироп. Този сироп обаче така и не е изследван в лабораторията на болницата, а вече много хора повярваха на думите на Наташа.

"Вместо да се лекуват, тези хора ще започнат да ядат чесън и да пият някакви идиотски сиропи. Нищо вярно няма в думите на тази жена. Хора, моля ви, не я слушайте и се лекувайте при истински специалисти, за да живеете", апелира Нана Гладуиш.