Яна Акимова изпадна в ужас след случилото се с Петко Димитров рано тази сутрин!

Хубавата танцьорка Яна Акимова е в шок от уплахата, която изживя след инцидента с любимия й Петко Димитров. Кошмарната случка се разиграла рано тази сутрин около 4 часа, когато бизнесменът, както обикновено бил в най-нашумялата си дискотека. Заедно с него били и рапърът Ванко 1 и бившият на Азис - Велизар, с които Петко Димитров поливал първото си участие в новото шоу "И аз го мога".

Изведнъж обаче в клуба настанала пълна суматоха, след като неизвестни типове се нахвърлили да бият диджея Теди Джорджо. Впоследствие стана ясно, че това са спортисти баскетболисти, които се напили като мотики и заформили луд скандал с посетителите в заведението.

[caption id="attachment_337112" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров с разбит нос след поредното жестоко меле в дискотеката си[/caption]

Малко след началото на разпрата, се чули писъци, викове, а наоколо се "разлетели" удари и ритници. По последна информация няколко човека са ранени, а момиче е било ударено и в момента е с избити зъби в болница. Сред мелето обаче пострадал и самият Петко Димитров, който моментално се хвърлил да разтървава побойниците и така си го отнесъл на собствен гръб.

"За Ванко 1 и Вализар нямаме информация и не се знае дали и те са сред ранените, но Петко Димитров определено пострада. Отнесе няколко здрави тупаника и му разкървавиха носа, дано не е счупен. Слава Богу обаче, че онези не извадиха и ножове, защото тогава наистина щеше да стане страшно. Можеше и трагедия да се разиграе, тези хора бяха толкова пияни, че изобщо не мислеха", разказват свидетели на мелето, присъствали по същото време в дискотеката, където пристигнали цели 5 патрулни коли.

Докато се разигравал целият този ужас, Яна Акимова, по настоящем Яна Димитрова, най-спокойно спяла с бебето Доменик у дома и дори не подозирала какво се случва със съпруга й.

Събудило я иззвъняване на телефона, а нейна близка приятелка й съобщила новината почти пищейки. Това бил и най-големият шок за Яна Димитрова. "Помислих си най-лошото след като ми го съобщиха така изненадващо. Чак, когато видях Петко и го прегърнах, се успокоих, че все пак е бил малкият дявол", сподели Яна пред близки приятелки.