Тачо съсипан, Жени го принуди да се откаже от щастието до живот

Тачо съсипан, Жени го принуди да се откаже от щастието до живот
3.8 (76%) 5 votes

Стефан Манов – Тачо пожертва любовта в името на парите и материалната си сигурност!

Не е лесно за никого, когато няма собствени доходи. Така е и при Тачо, който вместо да спести някой лев от „ВИП Брадър“, бързо успя да профука парите по скъпа кола и много жени. Това обаче си има своята цена и тя не е само в буквалния смисъл.

Останал отново с празна банкова сметка, Стефан Манов се е принудил да остане и без любимата си жена. Да, това, разбира се, не е Жени Калканджиева, а друга. Възлюбена на Тачо през последния месец беше Гентиана Халити, но тази любов вече приключи. ПИК излезе с интересна информация, че брадърът е решил да напусне плеймейтката, за да се върне при законната си съпруга.

Тачо все пак избра Жени Калканджиева

Тачо все пак избра Жени Калканджиева

„Да се каже, че Тачо не обича Жени, не е редно. Бракът им премина през изключително много неща, но накрая битовизмите го сринаха. И все пак е много трудно да загърбиш такава връзка. Мисля, че двамата няма да се разведат, просто няма да им даде сърце.“ – споделя близък до семейството.

Гентиана Халити обаче е останала бясна от причината, поради която Манов я е напуснал. Той искал да бъде с нея и даже я обичал, гласят слуховете, но страхът от обикновен живот, лишен от материални блага, се е оказал по-силен от всичко.

В момента Тачо умолявал Жени Калканджиева да се върне в общия им дом, научи Kliuki.bg. Той искал всичко да стане като преди, за да може отново да разполага със средствата на жена си. Засега тя го е лишила от това право, тъй като му е спряла достъпа до банковите си сметки. Тачо обаче бил готов да зареже всяка своя изгора и да бъде пак верен на Мис България 1995, само заради парите й. Да, така едва ли ще е щастлив, но за него явно по-важни са други неща.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар