Бомба: Бременната Ирина със скандално разкритие за Иван Христов! (тя е извън кожата си – подробности)

Бомба: Бременната Ирина със скандално разкритие за Иван Христов! (тя е извън кожата си – подробности)
4 (80%) 5 votes

Ирина Тенчева не е на себе си от гняв заради Иван Христов, изля всичко на показ!

Ирина Тенчева, която е бременна в осмия месец и всеки момент се очаква да дари с наследник половинката си Иван Христов, не издържа и избухна от гняв пред всички. Тя разкри публично отвращението си от случилото се с партньора й, който бил буквално „измамен и ограмен“ от един от най-доверените си и дългогодишни приятели.

Ирина Тенчева избухна във Фейсбук като първоначално се опита да представи въпроса чисто хипотетично, сякаш не е свързано с любимия й, но източници, близки до семейството им разкриха, че тъкмо Иван е човекът, когото тя визира с думите си.

Иван Христов

Ирина Тенчева полудя от гняв заради проблема на Иван Христов

„Пиша за ситуация с мой много близък човек, който зае огромна сума пари на свой приятел, а той не му я връща вече дълго време. Та тук се сетих за думите на баба си, която казваше: „Плащай си на фалшивите приятели, за да си тръгнат от живота ти!“. Аз смятам, че е била напълно права. А вие на какво мнение сте по темата пари, както и за хората, които ви завличат?!“, бясна написа в профила си Ирина Тенчева, като впоследствие стана ясно защо е толкова ядосана.

Оказа се, че гневът й е напълно оправдан като се има предвид, че „завлечените“ са точно тя и Иван Христов, който се подлъгал по дългогодишното си „приятелство“ с въпросния човек, влязъл му в положение и му дал исканата сума в заем.

Като се има предвид с какви пари разполага продуцентът Иван Христов обаче, логично е да се предполага, че скандалът касае наистина сериозна сума, чиято липса няма как да не се отрази на семейния бюджет на фамилията му – още повече, че скоро се очаква и появата на още едно гърло.

„Засега няма да назоваваме името на този, който завлече Иван Христов, защото не сме напълно сигурни. Но знаем, че това наистина е много близък до него човек и болката на Иван от предателството му е двойно по-голяма. От една страна заради парите, а от друга, заради излъганото му доверие“, коментират източниците.

Предстои да разберем дали все пак Иван Христов и Ирина Тенчева няма да потърсят сметка на измамника и да вземат дължимото си по законен път, или ще бъдат склонни да махнат с ръка и просто да го изтрият от живота си.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Бременната Ирина със скандално разкритие за Иван Христов! (тя е извън кожата си – подробности)”

  1. Ani Ivanova

    мар. 12. 2015

    ВЕР0ЯТНО АНДРЕЍ

  2. 123

    мар. 13. 2015

    Имал дал какво толкова е станало ще почака .

Добавете коментар