Мая Савова реши отново да се разкрасява, въпреки предупрежденията на докторите!

Семейство Савови претърпя жесток скандал. Оказва се, че красавицата Мая Савова е решила отново да легне под ножа, за да направи своята гръд по-голяма. Решение, което много дами взимат, но не и в състоянието, в което е съпругата на Крум Савов.

Преди 3 години Мая се оперира, за да премахне изкуствените импланти, понеже се оказа, че те застрашават здравето й и я излагат на риск от рак. Сега обаче Мая Савова отново решила да уголемява тази част от тялото си, въпреки че всички лекари я съветвали да не го прави, защото вече при нея мястото било уязвимо.

[caption id="attachment_337128" align="alignright" width="300"]Мая Савова притесни Крум с решението си за операция Мая Савова притесни Крум с решението си за операция[/caption]

"Щом веднъж е имало риск, съществува винаги опасност. Вярно е, че преди 3 години е попаднала на лоши импланти, но вече дори с добри такива има вероятност здравето й да се влоши." - предупреждават докторите.

Мая Савова обаче смятала да рискува, защото не се понасяла в този си външен вид. Въпреки че по принцип мъжете много харесват подобна промяна в жените си, Крум Савов не искал и да чуе за нова операция на съпругата си. Той се опасявал, че здравето й ще пострада сериозно, а твърде много я обичал, за да го позволи. В семейство Савови обаче решенията не се взимат еднолично и в случая това тормозело Крум, научи Kliuki.bg.

"Той просто я обожава. Беше един ухажор, преди да я срещне, и нищо повече. Тя му вдъхва живот, кара го да чувства щастието в най-пълния смисъл. Само мисълта, че би могло да й се случи нещо, направо го побърква." - разкрива приятел на спортния журналист.

Мая Савова обаче била от жените, които никой не може да ги разубеди от това, което са си наумили. Затова тя била решена да легне отново под ножа, след което да се събуди по-пищна. Крум Савов очевидно ще трябва да изживее своя кошмар и да се чуди дали жена му ще пострада или не.