Слави разкри най-големия си кошмар (Още шокиращи подробности)

Слави разкри най-големия си кошмар (Още шокиращи подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави разкри за огромния ужас, който изпитал наскоро

Шоуменът Слави разказа за най-големия си кошмар, който е преживял преди известно време. Дългият сам изклюкари, че желанието му да стане джигит на пътя едва не му е коствал живота. Случката станала при едно от пътуванията му до родния му град Плевен. Водещият на „Шоуто на Слави” карал като луд по пътя за северния град, когато на магистралата насреща му се движел тир. Въпреки тава Слави започнал да изпреварва неразумно белия бус, който според него се влачел много мудно.

Вбесен от бавното каране, нервака натиснал газта до дупка, но не предвидил, че дистанцията с отсрещния тир е малка и като нищо щял да стане петно на пътя. Слави Трифонов си признал, че той имал вина за инцидента.

Слави разкри най-страшния си кошмар

Слави разкри най-страшния си кошмар

Тогава не знаел какво точно го е прихванало, но искал да се покаже като звяр на пътя и този негов бабаитлък едва не му изял главата. Добре че случил на „разбрани шофьори”, които оценили обстановката и реагирали адекватно, кръсти се и днес телевизионера, пише Слава.

Тираджията като видял необмислената маневра на возилото на шоумена набил толкова рязко спирачки, че гумите му запушили, разказва и още си плюе в пазвата си гологлавия шоумен. Този с буса пред него също оценил реалната обстановка и намалил скоростта, а колата преди него пък натиснала педалите, за да може Слави да се навре между тях като сандвич. Дългият това и направил, и така се спасил от страшна катастрофа. Благодарение на тази успешна маневра, с движещия се срещу него тир се разминали буквално на милиметри, разбра и Kluiki.bg

„ Не ми се мисли, можеше да стане нещо страшно. Отървах се на косъм”, все още трепери Слави, като си спомня ужасното си преживяване.
За да се успокои, той спрял на следващата бензинfстанция и изпафкал нервно няколко цигари. Оттогава това перчене по пътя му е като „обеца на ухото” и Слави повече не си позволил да изпреварва така хлапашки и опасно. Но още се стряска насън заради случката.

Най-интересното било, че малко преди това известна врачка го предупредила. Ясновидката, до която се допитвал половината хайлайф му познала за времето и мястото на индицента. Той забравил за предупреждението й, но след това ясно си спомнил думите й изтръпвал от ужас заради случката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар