Милко Калайджиев не издържа! Години наред той гледаше как от "Пайнер" се подиграват с него, а това с Фики Стораро вече преля чашата!

Митко Димитров отдавна показва пристрастията си по отношение на наградите, които раздава всяка година. Що се отнася до Милко Калайджиев, то със сигурност мустакатият певец има основание да се чувства онеправдан. Макар че се наложи като едно от най-популярните имена в този жанр, не само в "Пайнер", Милко така и не получи заслужено признание. Значимите статуетки останаха твърде далеч от него, а "Певец на годината" на Фики Стораро вече изкара извън нерви Калайджиев, научи Kliuki.bg.

"Нито веднъж не ми дадоха тази награда, а направих всичко по силите си за просперитета на компанията. В един момент идва един младок и става номер 1 още след първата си година. Какво да си мисля аз?! Имам чувството, че през всичките години са ме имали във фирмата за нищожество." - вайкал се мустакатият чалгаджия.

[caption id="attachment_337139" align="alignright" width="300"]Фики Стораро предизвика ненавист у Милко Калайджиев Фики Стораро предизвика ненавист у Милко Калайджиев[/caption]

Милко Калайджиев отдавна негодува срещу Наградите. Още през 2000 г., когато се връчват призовете за 1999 г., той остава шокиран от факта, че Песен на годината не става "Къде си, батко", въпреки че по онова време тя залива всички дискотеки.

Ако беше само Милко, може би нямаше да направи впечатление оплакването му. Освен лансирането на Фики Стораро, това се случва с още един куп изпълнители, предимно по-млади, които би трябвало да станат звезди един ден, но това така и не става.

Един от най-пресните примери, наподобяващи този на Милко Калайджиев, е този с Камелия. Певицата напусна "Пайнер" след скандал с работодателя си. Ками така и не прие факта, че никога не застана на върха в компанията, а е сред най-популярните изпълнители в този жанр. Нека припомним, че Галена, която изобщо не може да се сравнява с Камелия по популярност, е ставала Певица на годината, докато Ками - не. Това сякаш говори достатъчно.