Николета Лозанова представи своята версия за развода, но Валери Божинов не й остана длъжен!

Много хубаво хич не е на хубаво, са казали хората още от време оно. И това се потвърди с пълна сила в преекспонираното семейство на Николета Лозанова и Валери Божинов. След години на суета, медийни циркове и още куп бла-бла, най-рекламираната двойка у нас е в развод.

Както още вчера съобщихме, Николета Лозанова е подала молба за разтрогване на брака като причина за това по думите й, били системните изневери на Валери Божинов, за които тя доскоро дори не подозирала. Разбира се, макар и за ден, футболистът се превърна в чудовище, наранило "бедната си и скромна" женичка.

[caption id="attachment_337148" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова не очакваше такава бърза реакция от кроткия доскоро Валери Божинов[/caption]

Оказа се обаче, че Валери Божинов няма никакво намерение да продължи да го играе лошия в тази сага. И часове след новината за развода, той направи това, което никой не очакваше. А именно - призна, че любовта му с Николета отдавна е в миналото, а този фарс му е омръзнал зверски.

"Хората, които обичам, това са само Валери младши и Никол - двете ми деца, които са всичко за мен. Те са били, са и винаги ще бъдат неизменна част от сърцето ми. Всичко друго е преходно", разкри Валери Божинов, както в социалната мрежа, така и пред най-близките си приятели.

Един от най-верните авери на футболиста разказа, че бракът на Валери Божинов и Николета Лозанова е приключил от доста време насам и водещата на "Папараци" го знае отлично. Двамата обаче поддържали версията за щастливо семейство единствено по настояване на НиЛо, която не искала да става за подигравки пред хората, че не е успяла да задържи мъжа си - както в леглото, така и у дома.

"Не мога повече, брат. Този живот не е просто фотосесии, парцалки и "вижте ни колко сме хубави". Не вървяха нещата, а когато не вървят, най-нормалното е всеки да тръгне по пътя си. А и хайде да не ми се прави и тя на толкова невинна и вярна съпруга, защото знам какво видях", изстрелял Валери Божинов, бесен след обвиненията срещу него.

И хвърли бомбата с разкритието, че е наел детективска агенция, която уличила със снимков материал не една, а цели три изневери на Николета Лозанова - най-скандалната, от които с бившия на Алисия Ники Михайлов. Невероятно, но доказано!

От цялата тази история обаче, най-ошашавена е самата Лозанова, която онемяла от неочакваната реакция на Валери Божинов. "Мислеше, че той ще си замълчи, както обикновено, но уви", коментират източниците. Нещо повече - Валери дори обмисля да си извоюва родителските права над малката Никол и да изгони позорно Николета от къщата си в Бояна.