Тризначките се пуснаха по бански и в снега – „топят” целулит с фотошоп! (СНИМКИ)

Тризначките се пуснаха по бански и в снега – „топят” целулит с фотошоп! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Тризначките намериха цаката към възраждането на славата си – просто мятат дрехи и задръжки

Тризначките подкараха николетините мурафети за безплатна реклама – пускат си провокативни снимки в нета!

Любимите ни Вяра, Надежда и Любов наистина се завръщат с трясък. След като видяха какъв фурор предизвикват в мрежата по бански, побързаха да потретят номера.

Трите грации от Благоевград май вече се чувстват престарели и изнервени, за да се пробват в някое от реалити на Нова. Затова предпочетоха и те като Николета да поддържат слава с Фейсбук, докато получат подобаваща оферта, видя kliuki.bg.

След осмомартенския „поздрав” от СПА, тризначките позираха по бански и в снежните преспи. Е, не правиха „снежни ангели”, но пък показаха, че ги бива да „моржуват” на студено.

За тяхна радост поредната им провокация в мрежата не мина незабелязано. На мацките не им пука, че не ги смятат за първи красавици – отдавна са решили, че критикарите за долни завистници!

Умеем да вдигаме градуса на настроението!

Умеем да вдигаме градуса на настроението!

Дори за светските издания са помислили! Едната от тризначките пусна закачливо фото с послание: „Поздрав за ЖЪЛТИЯ ПРОВАНС“.

Този поздрав изглежда малко страшен, освен добре кроен и сглобен!

Този поздрав изглежда малко страшен, освен добре кроен и сглобен!

Момичетата наистина обичат да се забавляват, но никак не са оперирани от суета. Трите дами са понаучили фотошопа и майсторски „ваят” бедра с него. Да смее някой да ги критикува за целулит и тлъстини – те за всичко са помислили!

Друг е въпросът, че посланието за жълтия прованс изглежда малко зловещо. Тризначките иначе са симпатяги, но тази от кроене и прекрояване с компютърната програма изглежда зловещо!

Както е тръгнало, скоро ще имаме редовни „репортажи” за атрактивното ежедневие на скандалните реалити-героини. При зла слука на душманите им, дори могат да се върнат в ефир! Жалко, само че няма проект, който да събере Людмила Захажаева и тризначките под един покрив!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар