Внезапно: Тежък удар срина Алекс Сърчаджиева, тя рухна! (още разкрития + реакцията на Ласкин)

Внезапно: Тежък удар срина Алекс Сърчаджиева, тя рухна! (още разкрития + реакцията на Ласкин)
4.4 (88%) 5 votes

Алекс Сърчаджиева е изпаднала в тотална депресия след новината, която й съобщиха!

Чаровната актриса и водеща Алекс Сърчаджиева е изпаднала в тотален нервен срив след неочакваната новина, която й съобщиха преди броени дни. Тя рухна в депресия, а половинката й Иван Ласкин е единственият човек, който може да я накара да се усмихне. Макар че самият той е бесен и в безизходица.

Причината е, че Алекс Сърчаджиева разбра, че на практика остава без работа. Или по-точно без основното перо в семейния бюджет, което идваше от ролята й на водеща по Нова телевизия. Предаването, на което сладураната разчиташе толкова много – шоуто „Денсинг старс“ няма да се излъчва тази година и, разбира се, медията няма нужда от услугите на талантливата водеща. Това разкриха източници от кухнята на Нова.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин във финансов колапс, обмислят бягство зад граница

Оказа се, че след старта на новите формати в лицето на „И аз го мога“ и „Женени от пръв поглед“, ръководството на медията преценило, че няма нужда да наливат още грешни пари в предавания за и без това пълния си праймтайм. Така Маги Халваджиян окончателно измести Нико Тупарев като дори съдбата на поредния Вип Брадър през есента още не е ясна.

Това обаче е страшен удар за Алекс Сърчаджиева и семейството й, тъй като с парите от постановките в театъра няма как нито тя, нито Иван Ласкин, да спечелят толкова, че да поддържат нормалния си начин на живот.

„Алекс се чувства много зле, а Иван постоянно се опитва да й повдига настроението и да я утешава, въпреки че самият той е също в паника. Ето затова преди няколко дни Алекс избухна във Фейсбук с думите, че не иска да се е раждала в тази държава, в която оправия за хората няма. Двамата с Ласкин вече все по-сериозно обсъждат варианта да се изнесат в чужбина, но с малката София и това ще им бъде доста трудно“, коментират близки до семейството на актьорите.

Нищо чудно обаче в крайна сметка да решат и да поемат риска, тъй като темпераментният и избухлив Иван Ласкин реагирал остро на загубата на работата на жена си и бил готов дори да търси сметка от продуцентите – ако Алекс не го била спряла навреме.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Внезапно: Тежък удар срина Алекс Сърчаджиева, тя рухна! (още разкрития + реакцията на Ласкин)”

 1. тина

  мар. 13. 2015

  Що, бе? Нали е актриса? Нали е много талантлива? Защо се храни от халтурки, ми да играе в театър, кино…М?

 2. Nikolay Petrov

  мар. 13. 2015

  Роля на водеща ? Едно време се наричаха конферансиета и не беше задължително да са "актьорки",а само интелигентни и с добра дикция/визия!

 3. 765

  мар. 13. 2015

  ама то в чужбина откога питат за пияницата и скандалджията Ласкин да се изнасят има постелен червен килим за тях и в чужбина като се мислиш за велик вдигаш скандал на продуцента и веднага главна роля в холивудски филм ама те знаят ли с кого си имат работа със космически звезди световни е под нивото на това семейство

 4. симеон

  мар. 13. 2015

  Кофти семейство!

 5. Вес

  мар. 13. 2015

  Чакаи бе мила,в тази държава живеят хора които работят за 400лв отсутра до вечер,те какво да кажат ?ти дане си се родила с микрофона ,недей така….

Добавете коментар