Тотален обрат: Мария разказа играта на Бареков! (Лидерът на ББЦ в шок + разкрития)

2

Николай Бареков си получи поне една част от „дължимото“ му!

Лидерът на ББЦ Николай Бареков е изпаднал в тотален шок след проблемите, които валят над главата му един след друг в последните дни и седмици. Не стига, че бившият телевизионер бива почти изцяло изоставен от хората си, които бягат от партията му, както мишки напускат потъващия кораб, ами сега му се стовари и огромна неприятност в личен план.

Малко след като гръмна новината, че Николай Бареков е изоставен от бившите си съпартийци Георги Ковачев и Светлин Танчев, а до рамото му комай ще остане един единствен Мартин Данона, бившият „дудук“ (както го наричаха съгражданите му от Пловдив) остана и на сухо в любовта.

Николай Бареков
Николай Бареков остава сам като куче – и в партията, и в леглото

Оказа се, че любовницата му Мария Календерска, заради която Николай Бареков напусна съпругата си, също му е била шута и то съвсем наскоро. Мария Календерска, разбира се, е категорична, че не би оповестила в медиите нищо, което касае личния й живот. Нейни приятелки обаче се „разчуруликаха“ като птички и цялата истина лъсна на показ.

Работата стана ясна – а именно, че откакто Николай Бареков замина за Брюксел, половинката му Мария Календерска го посещавала активно само през първите два месеца. Оттам насетне екскурзиите й се разреждали все повече, а обиграната й защита на Бареков по телевизии и радиа, не била нищо повече от умело изигран пиар трик.

„Мария Календерска, както и повечето хора до Бареков, се възползваха от ситуацията и взеха от него, каквото можеше да се вземе, преди партията му тотално и безвъзвратно да загине. Днес мадамата си вее байрака щастлива и доволна. Ухажори не й липсват, а за подробностите Николай Бареков може само да гадае и да беснее в Брюксел“, шушукат из светските среди на столицата.

Злите езици все по-често подхвърлят, че Мария Календерска вече на няколко пъти е засичана в известен и луксозен столичен ресторант с виден нашенски бизнесмен като разговорите им изглеждали далеч по-интимни от професионалните. Бареков обаче научил за това едва преди броени дни.

„Човекът е в шок. Чак жал да ти стане за него. Всички го парязаха – и съпертийци, и съпругата му, а сега очевидно и Мария. Но, какво да се прави – едното за сметка на другото в този живот“, ехидно подмятат източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. ивайло манолов казва

    ТАКА МУ СЕ ПАДА НА БЕЗМОЗЪЧНИЯТ ДУДУК!

  2. Nikolay Petrov казва

    Този вече става и бивш капут, бивш журнали6т, бивш политик, но истински глупак.При това завинаги ! Какво да се прави диагноза и неличима …

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.