Николай Бареков си получи поне една част от "дължимото" му!

Лидерът на ББЦ Николай Бареков е изпаднал в тотален шок след проблемите, които валят над главата му един след друг в последните дни и седмици. Не стига, че бившият телевизионер бива почти изцяло изоставен от хората си, които бягат от партията му, както мишки напускат потъващия кораб, ами сега му се стовари и огромна неприятност в личен план.

Малко след като гръмна новината, че Николай Бареков е изоставен от бившите си съпартийци Георги Ковачев и Светлин Танчев, а до рамото му комай ще остане един единствен Мартин Данона, бившият "дудук" (както го наричаха съгражданите му от Пловдив) остана и на сухо в любовта.

[caption id="attachment_337171" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков остава сам като куче - и в партията, и в леглото[/caption]

Оказа се, че любовницата му Мария Календерска, заради която Николай Бареков напусна съпругата си, също му е била шута и то съвсем наскоро. Мария Календерска, разбира се, е категорична, че не би оповестила в медиите нищо, което касае личния й живот. Нейни приятелки обаче се "разчуруликаха" като птички и цялата истина лъсна на показ.

Работата стана ясна - а именно, че откакто Николай Бареков замина за Брюксел, половинката му Мария Календерска го посещавала активно само през първите два месеца. Оттам насетне екскурзиите й се разреждали все повече, а обиграната й защита на Бареков по телевизии и радиа, не била нищо повече от умело изигран пиар трик.

"Мария Календерска, както и повечето хора до Бареков, се възползваха от ситуацията и взеха от него, каквото можеше да се вземе, преди партията му тотално и безвъзвратно да загине. Днес мадамата си вее байрака щастлива и доволна. Ухажори не й липсват, а за подробностите Николай Бареков може само да гадае и да беснее в Брюксел", шушукат из светските среди на столицата.

Злите езици все по-често подхвърлят, че Мария Календерска вече на няколко пъти е засичана в известен и луксозен столичен ресторант с виден нашенски бизнесмен като разговорите им изглеждали далеч по-интимни от професионалните. Бареков обаче научил за това едва преди броени дни.

"Човекът е в шок. Чак жал да ти стане за него. Всички го парязаха - и съпертийци, и съпругата му, а сега очевидно и Мария. Но, какво да се прави - едното за сметка на другото в този живот", ехидно подмятат източниците.