Лъсна огромната измама на Ани Владимирова (Как ще погледне хората в очите сега?)

3

Ани Владимирова лъже хората чрез интернет с цел финансова облага

Жестока истина за Ани Владимирова разочарова обществеността. Оказва се, че психоложката мами онлайн пациентите си. Читателка на Kliuki.bg ни сигнализира за огромна измама, на която е станала жертва. Историята наподобява тези с телефонните измами, но в случая шокиращото е, че става въпрос за уважаван и известен психолог.

Преди няколко дни читателката ни е решила да се възползва от консултациите по интернет, които Ани дава. Неведнъж прочутата психоложка се е хвалела с факта, че работи и онлайн. Всъщност обаче тя не го прави. Жената е превела сума пари на посочената банкова сметка, но след това не е получила никакво известие от екипа на Ани Владимирова. Никой не се е свързал с нея, а са минали дни. Така дамата е започнала да осъзнава, че е станала жертва на измама.

Ани Владимирова се оказа измамница в интернет
Ани Владимирова се оказа измамница в интернет

Ани Владимирова напоследък нашумя много около „Истински истории“, където е главният герой не само пред камерата, но и зад нея. И с това обаче тя успя да подразни голяма част от хората, тъй като в предаването разказва поверителна информация, получена от пациенти през годините. Въпреки че е сменила детайлите като имена, местожителство и т.н., информацията остава поверителна и доста хора смятат, че в случая предава пациентите си за пари.

Ани Владимирова отдавна не е просто психолог. Докато колегите й разчитат само на душевно наранени хора, Ани печели и от тв продукции. „Истински истории“ далеч не е първият проект, в който тя се включва. Още преди години Владимирова взе участие в екипа на „ВИП Брадър“, а до миналата година работеше и във фалиралото риалити шоу „Къртицата“.

Интернет консултациите са добър начин за изкарване на още пари от страна на Ани Владимирова. Проблемът е, че тя ги е превърнала в измамен начин. Има предпоставките да се разрази чутовен скандал, защото това, което Ани прави, е недопустимо.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Joana Rubin казва

    и какво е станало. може би някоя друга да взема парите или да не е била във връзка. и при мен токът спря една вечер и не можех да виждам клавиатурата да пиша и една жена ми писала, че съм измамница, защото не съм била й отговорила цяла минута. ами всеки път не можем да бъдем на разположение. трябва малко да почакат някои. и защо не се пише колко "сума пари" е дала тая. може и да е лъжа всичко това.

  2. Ajkis казва

    защо ,запознах се с едно мом4е , а пьк втори пьт не исска

  3. jasmina asenova казва

    сина ми харесва едно моми4е. обаче нещата нещо невьрвят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.