Десислава наистина се раздели с ММА боеца Светлозар Савов

Оказа се, че не младока, който е с повече от седем години по-млад от Десислава не я е зарязал. Това го е направила поп фолк дивата.

Поредната рокада в хайлайф средите наистина се потвърди. Новината за раздялата между двамата, която бе отречена преди това от блондинката, в края на краищата се оказа истина, пише HotArena.

Певицата изоставила мускулягата заради още по-младо гадже. Агнешкото се оказа нейния колега Фики Стораро. Палавникът, който е едва на двадесет години успя да вкара в леглото си доста от колежките си от чалга гилдията. Заигравката му с Преслава се оказа само това и нищо повече.

Но заради свалката си на афтърпартито топ певеца отнесе яки тупалки от ревнивия й приятел Жоро Бирмата. Тука обаче не е толкова опасно, подсмиват се зевзеци. Наскоро завърналата се в музикална компания „Пайнер” певица не направила изключение и пленена от чара и жизнеността на Стораро-младши паднала в мрежите му.

[caption id="attachment_337188" align="alignright" width="300"]Десислав вече не е в прегръдките на Зарко Десислав вече не е в прегръдките на Зарко[/caption]

Заварката между Десислава и Фики Стораро станала преди два месеца. Точно толкова, когато из медийното пространство упорито тръгна слуха, че връзката между Деси и Зарко вече е история, разбра и Kluiki.bg.

Припомняме, че звездата на „Пайнер” непрекъснато тръбеше, че ММА боеца е мъжа на живота й и тя иска да остарее с него. Но все пак на 36-годишната фолкаджийка й дошло до гуша от нерешителността на спортиста.

Въпреки близо трите години, през които една от най-тиражираните двойки заживя заедно, нежеланието на спортиста да свие гнездо и има дете от чалгарката сложи край на отношенията им.Най-вече под напора на родителското тяло Зарко не се решавал да заведе певицата до олтара и да стане баща. Затова Десислава забравила уверенията, че Зарко е точния мъж и му дала зелена улица. И веднага се метна в прегръдките на още по-младо гадже, все пак не пропуснаха да я клъвнат злобари.

Отегчена от тази безперспективност певицата залюби младия Стораро, пък я оправдават нейни приятелки. Десислава призна за раздялата със Зарко, но запази мълчание какви ги върши под завивките с похотливеца Фики Стораро. Единствената причина за мълчанието й била, че познава и уважава семейството на прясното си гадже.