Антон Хекимян не е онзи добродушен човек, какъвто всички смятат, че е! Арменският журналист изглежда мил и любезен, но в себе си носи доста коварен дух!

Водещият на "Тази сутрин" е считан за добър и състрадателен човек, който умее да влиза в положението на другите хора. Грозна истина за Антон Хекимян обаче е на път да развали добрите впечатления. Потърпевша се е оказала Биляна Гавазова, която партнира на арменеца във воденето на сутрешния блок.

Антон Хекимян сериозно негодувал срещу постоянните закъснения на колежката си, както и непрестанните й оплаквания. Биляна е бременна с първата си рожба и това понякога я забавяло у дома. Тя закъснявала за работа, а на всичкото отгоре понякога била неподготвена за гостите си. Това донякъде е разбираемо, предвид състоянието на Гавазова, но вместо да й влезе в положението, Антон не спирал да се дразни и което е по-лошо - да издава пред шефовете си грешките на колежката си, научи Kliuki.bg от свой източник.

[caption id="attachment_337195" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян успя да шокира бременната Биляна Гавазова Антон Хекимян успя да шокира бременната Биляна Гавазова[/caption]

"Тони е перфекционист. Разбира се, че няма да му хареса той да се труди неуморно, а тя да си почива, защото била бременна. В крайна сметка, ако не може да работи качествено, да си ляга у дома и да не идва на работа." - споделя близък до журналиста Антон Хекимян.

Постоянното хленчене на арменеца все пак е дало резултат и скоро се очаква Биляна Гавазова да излезе в отпуск заради предстоящото й майчинство, въпреки че по закон още има право да работи. Тя си давала сметка, че от Би Ти Ви постъпват така само заради Антон Хекимян, който постоянно се оплаквал от нея, което било шок за Биляна. Друг е въпросът, че той не беше доволен от нея още преди тя да забременее, понеже доста от зрителите я укоряваха за неадекватните й намеси в ефир, задавайки неподходящи въпроси или прекъсвайки гостите.