Ивет Лалова вече е една щастливо омъжена, най-бързата бяла дама в света от скоро е официално една щастлива семейна красавица.

Пред камерите на Би Ти Ви, в съботната сутрин, тя разказа за себе си, след сватбата как животът й се променил, но само към хубаво, защото семейният уют й дава много сила и опора, сигурност, която преди все е липсвала, видя Kliuki.bg.

Разбира се, водещата Диана Любенова попита родната ни спортистка и победител за най-тежките й моменти в бягането. Ивет Лалова си припомни тежкия инцидент, когато счупи крак и й поставиха пирон в крака, но тя каза, че дори след това ваденето на този пирон е било още по-сериозно изпитание за тялото й, но все пак нещата имат щастлив финал. Ивет се възстановява и продължава да радва феновете си и да печели състезания и след травмата си.

[caption id="attachment_337221" align="aligncenter" width="300"]Ивет Лалова е щастливо омъжена жена от две години Ивет Лалова е щастливо омъжена жена от две години[/caption]

От 2009-та година насам българката Ивет Лалова открива любовта в лицето на Симоне Колио - също спортист. Тя признава, че спортът ги сближава много. Женят се през 2013-та година в Италия, където и сега живеят заедно, имат щастлив брак, планират общо бъдеще и деца скоро време. Вече две години тя и Симоне са семейство, едно от най-успешните сред спортистите.

Ивет Лалова е израснала в спортна среда, нейните родители са спортисти, занимавали са се с лека атлетика. Баща й се казва Мирослав Лалов и е български спринтьор, а майка ѝ - Лилияна Петрунова, също е спортист.

[caption id="attachment_337220" align="aligncenter" width="276"]Една от най-успешните ни спортистки, обявена за най-бързата бяла дама в света - Ивет Една от най-успешните ни спортистки, обявена за най-бързата бяла дама в света - Ивет[/caption]

Ивет Лалова е един много позитивен човек. Тя има много почитатели не само у нас, но и по целия свят. Ние й желаем успехи и късмет във всичките й начинания - както лични, така и професионални. Тя ги заслужава, защото през годините доказа, че е човек, който може да прославя България по един невероятен начин.