Евгени Димитров, по прякор Маестрото, вече не може да търпи униженията, на които го подлага Георги Милчев - Годжи

Конфликтът между старите приятели и колеги Маестрото и Годжи вече започва да минава нормалната граница. Нито един от двамата не желае да се постави в положението на другия. Нещо повече. Евгени Димитров вече не издържал на цялостното поведение на Георги Милчев и откровено го заплашвал със санкции, ако не промени държанието си по най-бързия начин, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337230" align="alignright" width="300"]Евгени Димиров - Маестрото вече не може да търпи своеволията на Георги Милчев - Годжи Евгени Димитров - Маестрото вече не може да търпи своеволията на Георги Милчев - Годжи[/caption]

"Знам, че му е тежко, има доста лични проблеми, жена му пак го изостави, но това не бива по никакъв начин да се превръща в проблем на шоуто и групата. В крайна сметка и аз съм минал през много трудности в живота си, но зрителите да разбраха?! Никой не е виновен, че Георги е в депресия, още по-малко пък аз." - изригнал като луд Маестрото пред колеги и приятели.

Слуховете обаче твърдят, че конфликтът межеду двамата не бил породен само от Годжи. Евгени много се дразнел, че баскитаристът го раздавал напоследък като шеф на "Ку-ку бенд", а всъщност Слави Трифонов е определил за началник на музикалния състав именно Маестрото. Затова пианистът понякога умишлено влизал в тона на Годжи и скандалът избухвал.

"Истината е, че Евгени преживя доста по-лоши неща от Георги. Все пак да загубиш дете е най-огромната болка в живота. Докато за Годжи най-лошото е, че се разведе и му разбиха няколко пъти сърцето. Не може да се сравнява дори. Евгени обаче и за миг не си позволи да се държи зле с колегите си." - споделя познат на Маестрото.

Слави Трифонов гледал да не взима страна, но когато станело дума за самия работен процес, вече се намесвал. Георги Милчев непрестанно опитвал да се налага по отношение на предстоящия концерт, което вбесявало Маестрото.