Близка до Мартина Огнянова разкри цялата истина за отношенията й със Слави Трифонов

Очевидно Слави Трифонов не е диктатор само в работата, но и в личния си живот. Дългия бил основният виновник за краха между него и Мартина Огнянова. Това твърди приятелка на балерината, според която шоуменът се отнасял с варненката като с птица в златна клетка. Всеки ход в личния живот на Мартина бил строго следен от Слави. Заради това тя нямала Фейсбук профил, не се виждала с половината си приятели, защото Трифонов не ги одобрявал, а на всичкото отгоре тя непрестанно го масажирала нощем.

"Вярно е, че той и осигуряваше охолен живот, но Марти накрая осъзна, че материалните блага и парите не я правят щастлива, когато любовта не върви. Слави постоянно я потискаше. Тя нямаше глас в това съжителство. Изпълняваше стриктно всичко, което й се казва. Беше някакъв кошмар за нея, нямаше никаква свобода. Това не беше моята Марти и затова накрая не успя да издържи." - разказа пред "Уикенд" приятелка на балерината.

[caption id="attachment_337235" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е бил кошмар за Мартина Огнянова Слави Трифонов е бил кошмар за Мартина Огнянова[/caption]

Самата дама, която се явява източник на печатното издание, също е била потърпевша от взаимоотношенията на Мартина със Слави Трифонов. В продължение на месеци Дългия не давал двете да се виждат, защото не харесвал влиянието, което приятелката оказва на Мартина. Все пак накрая склонил, но имало още доста случаи, в които той бил причината приятелства на половинката му да се разпадат, научи Kliuki.bg.

Слави Трифонов по принцип винаги е мразел да излага живота си на показ. От години той крие подробности от своето битие, заради което с Мартина има едва няколко папарашки снимки, въпреки че двамата бяха заедно няколко години.

Нека припомним за тези, които може да не знаят, че Слави заряза варненската чаровница заради изневярата й с боксьор. Дългия нагледно видял как двамата си пишат любовни смс-и и полудял.