Като част от хората, успели да доведат у нас едни от най-големите световни знаменитости от музикалния бранш - Мадона, Лейди Гага, Роксет, Джудас Приест и още много, Фънки добре познава добрите и лошите навици на хора, спечелили фенове по цял свят.

Както разкри Димитър Ковачев - Фънки, най-скъпо струващата досега звезда у нас е Мадона. Но противно на противоречивия й светски образ, тя е много, много сериозен изпълнител и доказан професионалист, който неслучайно печели тази слава по целия свят.

[caption id="attachment_337273" align="aligncenter" width="300"]Фънки, разкри какви са някои от капризите на музикалните звезди Фънки (Димитър Ковачев) разкри какви са някои от капризите на музикалните звезди[/caption]

Фънки е част от "София Мюзик Ентъпрайсес" и както обяви той в ефира на Нова ТВ, тази година предстоят големи концерти - Роксет и Джудас Прийст с подкрепата на рок бандата "Хелуин" идват в началото на лятото, съответно на 16-ти юли и преди това на 30-ти юни. Две знаменити банди ще бъдат в София, отбелязва Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337272" align="aligncenter" width="300"]Мари от "Роксет" се възстановява от тежкото си заболяване Мари от "Роксет" се възстановява от тежкото си заболяване[/caption]

Един от най-запомнящите се моменти за Фънки е, когато на първия концерт на Роксет, защото тази година ще бъде вторият, вокалът на групата - Мари, боледуваше от тежка форма на рак, беше в тежко физическо състояние, но турнето продължи и Фънки разкри, че толкова силна е била тя духом, че носена на ръце до сцената продължава концерта, въпреки болките си.

[caption id="attachment_337271" align="aligncenter" width="300"]Формацията на шведските "Роксет" с Мари и Пер Формацията на шведските "Роксет" с Мари и Пер[/caption]

Тази година Мари е доста по-стабилна и в по-добро здравословно състояние, затова се очаква още по-голямо шоу, а както знаем хитовете на шведите са множество. Всички фенове на рока в нашата страна ще имат уникалната възможност да се порадват на своите световни идоли. Самият Фънки, въпреки че се е срещал с много звезди, все още треперел, когато се види с някоя от тях. Това признава самият музикант, който бива определян от мнозина дори за скандален.