Саня Борисова не е на себе си след случилото се между Ники Илиев и Дарина Павлова!

Вдовицата на Илия Павлов - Дарина Павлова не си поплюва. Госпожа Мулти отново доказа, че макар и на възраст, нищо не е в състояние да я спре, когато си набележи поредната жертва. Този път крехкото агнешко, по каквото си пада Дарина, се оказа красивият актьор и режисьор Ники Илиев, с когото тя журира рамо до рамо в шоуто "България търси талант".

Още от самото начало след запознанството им, Дарина Павлова се заела упорито да флиртува и да сваля Ники Илиев, въпреки че в началото той изобщо не давал индикации, че ще се хване на въдицата.

[caption id="attachment_337286" align="alignright" width="300"]Ники Илиев Саня Борисова улови Ники Илиев и Дарина Павлова в пикантна сцена[/caption]

"Дарина обаче знае какво прави. Няма мъж, който да избяга от лапите на тази лъвица, ако тя го пожелае. И Ники не прави изключение. Тук обаче работите тръгнала на зле за него от самото начало, защото Саня стана свидетел на пикантна случка, която едва не я уби", разкриват подробностите източници от кухнята на "България търси талант".

Всичко се разиграло преди броени дни, когато Саня Борисова отишла да навести мъжа си по време на работата в шоуто. Тя искала да го изненада и да го заведе на обяд по време на почивката, но какво заварила - Дарина Павлова била прегърнала съпруга й уж "приятелски" и му шепнела нещо съсредоточено на уше. А лицето на Ники Илиев издавало алсолютно блаженство, разтегнато в широка усмивка.

"Саня си срина. Това, което видя, я накара да побеснее, а после да избухне в плач. Ники й обясни, че между нея и Дарина Павлова не се е случило нищо, но Саня не е вчерашна. Знае с кого си има работа и е отлично запозната с нрава на вдовицата на Илия Павлов и с манията й по млади и красиви мъже", разкриват свидетели на случилото се.

След тази случка и след слуховете, стигнали до ушите й за флиртовете на Дарина Павлова с мъжа й, съпругата на Ники Илиев станала страшно мнителна, а скандалите в семейството й зачестили.

"Дано само това не изиграе лоша шега на брака им, който и без това е в лека криза заради факта, че Ники Илиев още не иска дете от Саня", коментират запознати, близки до фамилията.