Николета и Валери Божинов били подкокоросани да се разделят от умел интригант

Разводът между Николета и Валери Божинов вече е факт. Това призна едно от най-рекламираните семейства на страниците си във Фейсбук. И пръст в това имал и Азис, разкриват източници.

Разбира се, след като мълвата се тиражира из публичното пространство, водещата на „Папараци” побърза да обясни кой е виновен за това. Тя умело наклепа „мъжа на сърцето си”, като го обвини в безкрайни изневери, които й дошли в повече.

Нещата станала неудържими, веднага щом футболиста замина да рита във второразряден италиански тим. Това отприщило още повече мерака на ритнитопковеца да скача в чужди легла и да се забавлява със знойни хубавици, твърди Николета Лозанова. „Чудовището” Валери Божинов обаче разкри съвсем друга истина, пише Пик.

[caption id="attachment_337293" align="alignright" width="300"]Алисия и Валери Божинов са опасно близки Алисия и Валери Божинов са опасно близки[/caption]

Отначало футболиста дипломатично посочи, че най-голямата му любов са двете му деца - сина му Валери от поп фолк певицата и дъщеря му Никол от плеймейтката. След което плъзнаха интересни подробности за „целомъдрието” на атрактивната моделка. Разкри се, че по време на брака си благоверната съпруга е топлела леглата последователно на турски предприемач, зърнен бос и на Ники Михайлов.

Припомняме, че шавливеца преди да скочи на Алисия, мачкаше чаршафите с Николета. Креватната гимнастика двамата са вършели дори и тогава, когато НиЛо стана вече официална съпруга на Валери Божинов, а националния вратар заживя с половинката си, звездата на „Ара мюзик”.

Водещата на „Папараци” тиражира и клюката, че двамата се разделили, защото Алисия и Валери Божинов отново са стоплили отношенията си. Това двамата направили в социалните мрежи, а огромния букет, който мистериозно гадже подарил на певицата, бил именно от Валери Божинов. А за да стане заварката между футболиста и чалгарката факт, помогнал не кой да е, а вечния интригант, спеца в това изкуство Азис, разбра и Kluiki.bg.

Припомняме, че костинбродския славей развали отношенията си с приятелката си Николета Лозанова, след като тя открадна видео от телефона му и представи пикантните сцени с любовника му в предаването си.

След това Азис, за да й отмъсти, стана изключително близък с врагинята й Алисия. Наглостта на фолк певеца стигна дотам, че в едно от последните си клипове покани да участва Алисия, въпреки че по сценарий това трябваше да е Лозанова. Именно Азис подшушнал на Валери Божинов да се съберат с бившата му, от което той щял да има само огромна полза, върти се упоритата мълва из гилдията.