Виктория Петрова изпитва ужасяващ страх, свързан с влюбването и сериозните взаимоотношения с мъж!

Въпреки че са от много скоро заедно, любовта между политика Красен Кралев и неотразимата журналистка Виктория Петрова става все по-сериозна. Това е накарало спортният министър да мисли дори за брак, макар дори още да не живее с красавицата. Щом повдигнал темата пред Вики обаче, тя изпаднала в паника. Така се стигнало до голям скандал между влюбените, който обаче придобил неочаквано развитие, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337296" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова има комплекс, който побърква Красен Кралев Виктория Петрова има комплекс, който побърква Красен Кралев[/caption]

Всъщност истината е, че Виктория Петрова имала комплекс по отношение на всичко свързано с обвързване, сериозни връзки или сватби. Тя го придобила след неуспешния си първи и единствен брак досега. Преди немалко вече години Вики се омъжи и разведе в рамките на една и съща година, което шокира обществеността. От тогава тя не желаела да минава под венчилото.

"Тежко изживя развода си, а не и беше лесно и по време на брака. Чудеше се къде греши, защо не е щастлива и такива жестоки въпроси, които не й даваха нито миг покой. Накрая реши, че бракът просто не е за нея. Мисля, че повече няма да се омъжи." - споделя приятелка и колежка на Вики.

Красен Кралев обаче бил готов на всичко, за да накара Виктория Петрова да му стане официална жена. Той успя да я плени преди едва 3 месеца, но това по никакъв начин не му пречело на сериозните намерения спрямо нея. Затова всеки един път, когато повдигал темата да заживеят заедно, журналистката отклонявала нещата и това побърквало министъра на спорта.

"Виновен ли е, че я обича до смърт? Не, не мисля. Виновен ли е, че иска да й даде всичко свое? Не, не мисля. Виновен е само, че душата му е твърде уязвима и лесно страда. Вики си играе с него и това не ми харесва." - коментира приятелка на Кралев.