Комплексът на Виктория Петрова побърква Красен Кралев

Комплексът на Виктория Петрова побърква Красен Кралев
3.8 (75%) 4 votes

Виктория Петрова изпитва ужасяващ страх, свързан с влюбването и сериозните взаимоотношения с мъж!

Въпреки че са от много скоро заедно, любовта между политика Красен Кралев и неотразимата журналистка Виктория Петрова става все по-сериозна. Това е накарало спортният министър да мисли дори за брак, макар дори още да не живее с красавицата. Щом повдигнал темата пред Вики обаче, тя изпаднала в паника. Така се стигнало до голям скандал между влюбените, който обаче придобил неочаквано развитие, научи Kliuki.bg.

Виктория Петрова има комплекс, който побърква Красен Кралев

Виктория Петрова има комплекс, който побърква Красен Кралев

Всъщност истината е, че Виктория Петрова имала комплекс по отношение на всичко свързано с обвързване, сериозни връзки или сватби. Тя го придобила след неуспешния си първи и единствен брак досега. Преди немалко вече години Вики се омъжи и разведе в рамките на една и съща година, което шокира обществеността. От тогава тя не желаела да минава под венчилото.

„Тежко изживя развода си, а не и беше лесно и по време на брака. Чудеше се къде греши, защо не е щастлива и такива жестоки въпроси, които не й даваха нито миг покой. Накрая реши, че бракът просто не е за нея. Мисля, че повече няма да се омъжи.“ – споделя приятелка и колежка на Вики.

Красен Кралев обаче бил готов на всичко, за да накара Виктория Петрова да му стане официална жена. Той успя да я плени преди едва 3 месеца, но това по никакъв начин не му пречело на сериозните намерения спрямо нея. Затова всеки един път, когато повдигал темата да заживеят заедно, журналистката отклонявала нещата и това побърквало министъра на спорта.

„Виновен ли е, че я обича до смърт? Не, не мисля. Виновен ли е, че иска да й даде всичко свое? Не, не мисля. Виновен е само, че душата му е твърде уязвима и лесно страда. Вики си играе с него и това не ми харесва.“ – коментира приятелка на Кралев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Комплексът на Виктория Петрова побърква Красен Кралев”

  1. Милен

    мар. 16. 2015

    Да ви има човек фантазиите. Едно красиво нещо да видите – ще го съсипете с жълтини. Двамата са прекрасна двойка, дано всичко им се нареди така, както пожелаят!

Добавете коментар